Спечелете екскурзия до Барселона и 6 ваучера по 150 лв.


Краен срок - 13 юли 2016

Всеки, който желае да участва в Играта, трябва:
а. да посети и да се регистрира на сайта, след като потвърди, че е съгласен/сна с настоящите правила. Участникът декларира, че предоставените при регистрацията лични данни са верни;

б. да качи авторска снимка на снимка, на която скача във въздуха, следвайки инструкциите.

в. Всеки участник, който е качил снимка, участва в седмичните награди – 6 броя ваучери за спортна екипировка, всеки на стойност по 150 лева (от верига магазини Sport Depot).

г. В лотарията за голямата награда – екскурзия до Барселона, участие взимат само участниците, коита са събрали не по-малко от 50 харесвания (Likes) на снимката си (на която скачат).

д. Ако един учстник е качил повече от една снимки, то за участието му за голямата награда НЕ се сумират общите лайкове от всички снимки, а се взимат предвид по отделно лайковете за всяка една качена снимка.

е. Независимо от броя качени снимки, всеки участник в Кампанията има право да спечели само една награда.

На какви изисквания трябва да отговаря Вашата снимка?

Снимката не трябва да съдържа неподходящо съдържание. „Неподходящо съдържание“ е всеки материал, който директно или индиректно:

    а. показва или по друг начин изобразява лица под 12 годишна възраст;

    б. съдържа обидни, клеветнически, злепоставящи, опозоряващи елементи или елементи, които са в състояние да засегнат негативно доброто име и/или репутация и/или правата и законовите интереси на трето лице, в това число, но не само, на Организатора и/или негови служители;

    в. включва съдържание, което е или може по преценка на Организатора да представлява някакъв вид тайна и/или информация, защитена със закон, чието използване под каквато и да е форма (в това число, но не само, разкриване и разпространение) не може да стане, без да са изпълнени предвидените за това законови изисквания (в това число, но не само, без да са получени необходимите за това разрешения, съгласия и/или одобрения) като например, но не само, лична, търговска (в това число производствена и такава, свързана с know-how), служебна, държавна, професионална, лекарска, адвокатска, осиновителна, данъчна и осигурителна, застрахователна, банкова, статистическа тайна и др. класифицирана, конфиденциална или привилегирована информация и т.н.;

    г. показва съдържание, което по начина на представянето му може нормално и разумно да се приеме като явна или скрита реклама и/или продуктово позициониране на продукти, различни от тези на Организатора;

    д. показва тютюневи изделия, алкохолни напитки, оръжия, наркотици, лекарства;

    е. съдържа, директно или индиректно, нецензурни, дискриминационни, ксенофобски, развратни, насилствени, военно-пропагандни, религиозно-пропагандни, политическо-пропагандни елементи, както и всякакъв друг вид елементи, които биха могли да влязат в противоречие със закона, морала и добрите нрави, етичните правила, посочени на сайта на Националния съвет за саморегулация (НСС), комуникационните принципи и политики на Организатора;

ж. противоречи на закона и добрите нрави

Участникът декларира и гарантира, че:

а. той/ тя е автор на снимката;

б. Снимките трябва да бъдат реални, без текстове, лога или други детайли, свързани с авторско право или не, отнасяща се до състезателя.

в. Снимката, с която участва, се използва за участие в Играта и няма самостоятелно икономическо значение за участника;

Участникът ще може да види своята снимка веднага, след като тя бъде качена в сайта www.rexonajump.bg.
Ако снимката не отговаря на изискванията, посочени по-горе или се породят основателни съмнения за възможно нарушаване на правата и законовите интереси на трети лица, администраторът на уеб сайта ще изтрие снимката от галерията на сайта.

Голямата награда e екскурзия за двама до Барселона, Испания, която включва.
    а. 2 двупосочни самолетни билета с включени летищни такси;

    б. трансфери - летище-хотел, хотел-летище и ограничение за багаж - голям салонен багаж до 56х45х25 см

    в. медицинска застраховка за пътуване в чужбина с покритие 10 000 евро

    г. Три нощувки със закуски в хотел 3*, Барселона

Седмични награди: За всяка от 6-те седмици на провеждане на Играта ще бъдат теглени следните награди:

а. 6 броя ваучера, всеки на стойност по 150 лева, от верига магазини SPORT DEPOT.

Голямата награда - екскурзия за двама до Барселона - се тегли на случаен принцип само измежду участниците, събрали минимум 50 харесвания(Likes) за тяхната снимка(през целия период на Играта). Чрез специализиран софтуер в присъствие на нотариус на 15.7.2016 г. Освен спечелилият, се теглят трима резервни участника.
Седмичните награди по т. 16 (2а), ще бъдат теглени на случаен принцип чрез специализиран софтуер сред всички участници, качили тяхна снимка, на която скачат, на сайта (независимо от броя събрани лайкове) на следните дати: 6.06.2016; 13.6.2016; 20.6.2016; 27.6.2016; 4.7.2016; 13.7.2016г.

Имената на всички спечелили участници ще бъдат обявени на www.rexonajump.bg
Спечелилият голямата награда участник ще бъде обявен до 1 седмица след приключване на играта.

Участникът, спечелил голямата награда, ще бъде поканен да получи ваучера за екскурзията, не по-късно от 5 (пет) работни дни от обявяване на печелившия на www.rexonajump.bg . Времето и мястото ще бъде уговорено допълнително със спечелилия участник.
Седмичните награди се изпращат чрез куриерска фирма на посочения от печелившите адрес най-късно до 4 седмици, след като Организаторът се свърже със съответния печеливш, за да получи необходимите данни за извършване на доставката.
Доставките ще бъдат осъществявани в работни дни от 9 до 18 часа. Куриерските разходи са за сметка на Организатора.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара