Спечелете 10 страхотни подаръка от Maybelline New York


Краен срок - 5 юли 2016

Влизайки в микросайта, който ще бъде промовиран на Facebook страницата на Maybelline New York България, потребителят може да създаде собствено „списание“.

Потребителят има възможност да попълни три страници – заглавната и две вътрешни страници на цифровото списание. Съдържанието се пълни с авторски снимки на самия Участник, на които той е представен в съответствие с правилата на Facebook мрежа. Също така, Участникът попълва текста в предефинираните полета.

За да участвате в конкурса, трябва да направите следното:

- ПОСТАВЕТЕ снимка на своя look на първата страница на Vivid Magazin в съответствие с темата на активацията,

- ПОСТАВЕТЕ снимки на своя look на две вътрешни страници на списанието. Снимките могат да бъдат и по-стари, но следва да бъдат в съответствие с темата на активацията.

- ПОСТАВЕТЕ коментари по зададените въпроси, които са свързани със самия продукт и темата на активацията.

- СПОДЕЛЕТЕ с приятели чрез социалната мрежа Facebook

Един и същ Участник може да участва в Конкурса с неограничен брой заявления, но за наградата ще конкурира само със съдържанието на един пост, от което следва, че един участник може да получи само една награда.

След изтичане на срока за участие в Конкурса, за наградата ще бъдат номинирани 40 участници, чиито трудове (списания) получат най-голям брой гласове.

От тези 40 участници журито ще избере 10 победители.

Всеки член на журито ще даде оценка на всеки участник за оригиналност и креативност по скала от 1 до 10. Участниците в Конкурса изрично приемат да бъдат оценени според посочените критерии от страна на членовете на журито и приемат тяхната оценка като окончателна.

Експертното жури се състои от:

1. Дуня Станич, Product Manager,
2. Рената Кнежевич, Digital Manager,
3. Христо Ласков, Strategic Director

Победителите ще бъдат обявени на Facebook страницата на Maybelline New York България не по-късно от 5 работни дни от датата на приключване на конкурса.

Обявеният победител трябва да изпрати до администратора на Facebook страницата Maybelline New York България следната информация: име и фамилия, адрес, град, пощенски код, имейл и мобилен телефонен номер заради проверка и изпращане на наградата.

10 (десет) най-добре оценени Участници ще бъдат наградени. Наградният фонд се състои от общо 10 (десет) награди: 10 X MNY пакет подарък

Наградите ще бъдат доставени на победителите на адреса, който те са изпратили до администратора на Facebook страницата Maybelline New York България.

Срокът за доставка на наградата е 90 дни от датата на обявяване на победителите.

Един Участник може да спечели наградата само веднъж.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара