Спечелете комплект кана с шест чаши за чай от Лукчета


Краен срок - 30 юни 2016

Еньовден се приема като ден, запазил тайнственото езическо преклонение пред слънцето, и вълшебствата, които всеки очаква да се случат. Някъде около тази дата се пада лятното слънцестоене.

Счита се, че в нощта преди този ден звездите слизат на земята и баят на билките.
Затова народните поверия твърдят, че призори на Еньовден е най-доброто време за бране на лековити растения, защото тогава лечебната им сила е най-голяма.

На Еньовден билкарите излизат на разсъмване да берат лайка, мента, мащерка, еньовче, маточина, риган и др.

Няма по-добро лечебно средство от това, което дава природата. Знаете или не, вие употребявате в ежедневието си изключително много билки – било то в любимите ви аромати, в подправките, които предпочитате да ползвате, или такива, които са полезни за тонус и здраве.

Естествени масла от тези билки са скрити и в любимите на всички "Лукчета". Уникалните комбинации от тези дарове на природата дават разнообразието от вкусове, които "Лукчета" създадоха за вас.

Ето защо, по повод Еньовден, "Лукчета" ви предлагат да споделите с тях какви билки и защо именно тях бихте включили в нов вкус "Лукчета".

Включете се в играта!

"Лукчета" очакват предложенията ви за нов вкус до 30 юни, а победителите ще бъдат обявени три дни след края на играта.

Всеки, участвал в играта, има шанса да спечели награда от "Лукчета", а също и голямата награда – комплект кана с шест чаши за чай.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара