Спечелете спа уикенд, 5 степера и 10 блендера Philips


Краен срок - 15 август 2016

Участието в играта е обвързано с покупка. За да имат право да участват в жребия за спечелване на награда, участниците следва да:

Закупят по свой избор продукт с марка KOTANYI със скреч-стикер с промоционален код, както и да запазят касовата бележка, удостоверяваща извършването на покупката;

Регистрират промоционалния код от закупения продукт с марка KOTANYI на посоченото в приложението място на регистриране в срок до 19.08.2016 г.;

Успешно да попълнят регистрационната форма в приложението с име и фамилия, дата на раждане, телефонен номер, e-mail адрес, град и държава.

Участниците нямат ограничение на регистрациите.

Наградният фонд за целия период на Играта включва:

1. Спа уикенд – 1 бр. Наградата включва хотелско настаняване за два дни с една нощувка в период, посочен от спечелилия наградата участник най-късно до 30.10.2016.
2. Степер – 5 бр.
3. Блендер Philips – 10 бр.

Всички участници, които са изпълнили изискванията имат право да участват в жребий, чрез който на произволен принцип ще бъдат определени победителите. Победителите ще бъдат изтеглени на 24.08.2016 г. Победителите ще бъдат обявени на 25.08.2016 г. на интернет страницата www.kotanyi.bg , както и на Facebook страницата на KOTANYI България https://www.facebook.com/kotanyi.bg.

На 24.08.2016 г. ще бъдат изтеглени и „резервни“ победители, които ще получат наградата, в случай, че първоначално изтегленият победител откаже да получи наградата, съответно не потвърди желанието си за нейното получаване в срок до 5 (пет) работни дни или не потвърди данните си чрез отговор на избрания от Организатора по негово усмотрение способ за информиране на победителите за спечелената наградата – изпратен от Организатора е-mail или телефонно обаждане.

Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес, чрез куриер до 5 (пет) работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка. Наградата може да бъде получена само от спечелилия наградата и след представяне на лична карта и подписване на приемо-предавателен протокол за получаването и.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара