Спечелете 2 броя кошница със сирена ЖоСи


Краен срок - 1 август 2016

Няколко дни след настъпването на астрономическото лято, обявяваме начало на горещия сезон в кухнята. Този път екипът на ‪#‎ЖоСи‬ ще предизвика Вашите кулинарни умения на тема летни ястия, чиято рецепта съдържа любим млечен продукт.

Вашите вкусни приключения документирайте в нашия блог: www.blog.josi.bg, а в началото на август ние ще изпратим кошница със сирена на най-заслужените готвачи!

За тази игра са определени следните награди: 2 бр. кошници от ЖоСи. Всяка кошница съдържа комплект ЖоСи сирена. 

За спечелване на наградите е необходимо участниците да качат рецепта на http://blog.josi.bg/. Рецептата трябва да е придружена с авторска снимка. Не е необходимо рецептата да бъде авторска. Текстът към рецептата трябва да бъде авторски. Няма ограничение за брой на качените рецепти. Всички изпратени рецепти трябва да бъдат за летни ястия, приготвени или гарнирани с помощта на млечни продукти. За участие в играта няма да се признават рецепти, които не съдържат авторски текст и снимка.    Всеки може да спечели само една награда за цялата игра. Победителите ще бъдат избирани от екипа на ЖоСи по следните критерии: креативност, визия и комбинация от вкусове. Имената на печелившите ще бъдат обявени на 01.08.2016 г.

Победителите ще бъдат обявени на страницата на ЖоСи във Facebook и на имейла, с който са регистрирани в блога http://blog.josi.bg/. Избраните победители ще получат наградата на посочения от тях адрес, а имената им ще бъдат публикувани на фен страницата на ЖоСи във Facebook.  

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара