Спечелете 12 спа почивки за двама и 280 пакета Jacobs Monarch


Краен срок - 3 юли 2016

За да вземе участие в Промоцията, потребителят трябва да следва всички долуописани стъпки:

Стъпка 1: Потребителят трябва да влезе в уебсайта на Промоцията  (www.vremezablizost.bg ) в периода определен от Организатора за период на Промоцията (06.06.2016 г. - 03.07.2016 г.)

Стъпка 2: Потребителят трябва да натисне бутона „Започни разговор с любим човек“, за да стартира таймера на Промоцията.

Стъпка 3: За да се регистрира в Промоцията и да получи шанс да спечели награда, потребителят трябва да не извършва никакви действия от своя компютър/мобилно устройство в продължение на минимум 2 и максимум 10 минути след стартиране на таймера.

Стъпка 4: След изпълнение на условията в стъпка 3 системата ще покаже на потребителя регистрационна форма, в която той трябва да попълни име, фамилия, дата на раждане, град, e-mail, телефонен номер. Задължително условие е потребителят да се е запознал с условията на Промоцията и да ги приеме при попълване на формата.

Потребителите имат възможност за спечелване на няколко вида награда:

А) Моментна награда – участниците могат веднага след попълване на регистрационната форма да разберат дали печелят 1 пакет Jacobs Monarch 250g.

Б) Седмични награди – всеки коректно попълнил регистрационната форма участва в теглене на седмична награда спа почивка до избрана дестинация (Банско, Хисаря или Чифлика).

Потребителят може да даде съгласие за събирането и обработването на личните му данни от организатора за цели свързани с Директен маркетинг, ако желае това.

Регистрацията е безплатна и за нея не се изисква покупка.

В случай, че потребителят извърши каквото и да е действие на своя компютър/ мобилно устройство от който е стартиран таймерът, преди да са изминали поне 2 минути, системата уведомява участника, че не е изпълнил условията за участие в Промоцията и може да се включи отново. 

Организаторът не носи отговорност, ако потребителят е попълнил неточна или невярна информация в регистрационната форма и поради тази причина не може да бъде установена връзка с него, с цел доставка на спечелената от него награда.

За периода на Промоцията, Организаторът ще раздаде общо 292  награди:

Моментни награди:

a) 280 награди, всяка от които представлява  1 пакет Jacobs Monarch Classic 250г мляно кафе.

3.1.2 Седмични награди:

A)  12  спа почивки за двама (победителят и един придружител) , до една от следните дестинации по избор на печелившия участник, както следва: 

• Банско
• Хисаря
• Чифлика

Наградата почивка за двама включва 2 нощувки за двама в двойна стая със закуски в хотел 3 или 4 звезди, посочен/и от организатора, съобразно избора на дестинация от на печелившия. Не се включва покриване на каквито и да било други разходи по пътуването на печелившите участници и техните придружители. За всяка седмица от кампанията, ще бъдат изтегляни по 3 пътувания.

Пътувания се провеждат през периода юни-юли 2016 година, с изключение на национални празници и почивни дни, в предварително съгласувани с организатора и съответния хотел дни. Победителите ще могат да изберат предпочитаната от тях дестинация измежду посочените по-горе и след консултиране, в зависимост от техните предпочитания, да изберат дати, които са удобни за тях, както и свободни в хотела. В срок от 10 дни от уведомяването за спечелването на седмична награда, потребителят следва да се свърже с организатора за уточняване на подробностите по пътуването.

Всички детайли (начална и крайна дата и т.н.) следва да бъдат съгласувани с победителя в рамките на 20 календарни дни, считано от датата на потвърждаване на победителя и пътуването. След като датите са избрани и фиксирани, победителят няма право да ги променя. Ако победителят или придружителя му нямат възможност да пътуват и да оползотворят наградата си, то те губят правото си да се ползват от нея.

Наградите, ще бъдат изтегляни от организатора, използвайки компютърна програма, специално създадена да генерира предложения на случаен принцип, както следва:

Тегленето на моментните награди става моментално след регистрацията и участникът се уведомява, че е спечелил незабавно. В тегленето на седмичните награди участват всички потребители регистрирани за участие в съответната седмица.

За всеки изтеглен печеливш за всяка седмична награда по време на Промоцията, ще бъдат изтегляни по 3 (три) потенциални резерви. 

Ако по време на кампанията участници не потърсят наградите си, тези които не са раздадени, ще останат собственост на организатора.

Не се допуска спечелването на повече от една награда от всеки вид от един участник (с един и същ телефонен номер, с едно и също име и фамилия и/или посочен един и същи адрес за доставка) за периода на промоцията!

Имената на печелившите ще бъдат публикувани на уебсайта на Промоцията в максимален срок от 10 работни дни след окончателното изтегляне на победителите.

В случай на установен опит за измама, организаторът си запазва правото да изиска компенсация на наградите и по този начин да започне правни процедури за гражданска отговорност срещу нарушителите, за да може да си възстанови нанесените вреди.

Моментните награди ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес чрез куриер до 45 работни дни от получаването на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелилите. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата в рамките на 20 работни дни. Непотърсени награди в този срок, няма да бъдат раздавани и ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

Предоставянето на седмичните награди, се извършва чрез Агенция Оушън Травел ЕООД, която ще извърши резервация на избрания от тях хотел. При постъпване в хотела за ползване на наградата печелившият участник и придружаващото го лице следва представят документ за самоличност.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара