Спечелете подаръчен пакет с колбаси Димитър Маджаров


Краен срок - 4 юли 2016

Подготвили сме ви една много апетитна игра!

Споделете ни в коментар в каква компания бихте похапнали новите вурстчета на Димитър Маджаров и 3-ма от вас ще получат по 2 пакета от тях в комплект с брандирана дъска за рязане.

Състезават се само коментарите под поста игра на стената ни. Коментарите под настоящите „Общи условия и правила на играта“ няма да вземат участие в томболата.  Всеки участник има право да участва в играта само веднъж.

Печелят 3 (трима) от участниците, отговорили на въпроса ни с коментар под пост-игра. Победиелите ще бъдат определени на лотариен принцип, а техните имена ще бъдат публикувани на стената на Facebook страницата на Димитър Маджаров на 05.07.2016 г до 18:00 ч.  Ако видите своето име сред тях, Ви молим да ни пратите лично съобщение във Facebook, с което да ни предоставите трите си имена, адрес за доставка и мобилен телефон за връзка, за да Ви изпратим наградата по куриер.

Подаръкът за всеки един от изтеглените 3 (трима) победители е подаръчен пакет, съдържащ брандирана дървена дъска за рязане и 2 пакета вурстчета Димитър Маджаров.

Участвай в КОНКУРСА

3 Коментари

  1. Бих похапнала вкусните вурстчета в компанията, на любимите си хора, на готини приятели в прохладата на морския бриз и не на последно място в компанията на обилно количество ледена бира.

    ОтговорИзтриване
  2. Бих хапнала тези вкусни вурстчета с любимите ми мъже, независимо къде. Важно е да сме заедно!

    ОтговорИзтриване
  3. НЯМА ДА ГИ СПОДЕЛЯ С НИКОГО.ХА ХА ХА

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара