Спечелете джаги, шапки и лимитирани бутилки Coca-Cola


Краен срок - 5 август 2016

Промоцията се организира и провежда в избрани обекти на територията на Република България.

Участващите опаковки са Кока-Кола и Кока-Кола Зиро в стъклена бутилка от 250 ml (мл).

С участие в промоцията може да бъде спечелена една от следните награди:

1. Алуминиева бутилка 250 ml Кока-Кола (пълна) – 150,000 броя

2. Шапка Кока-Кола – 300 броя

3. Джага – 3 броя

За всеки две закупени стъклени бутилки наведнъж от участващите опаковки (Кока-Кола и/или Кока-Кола Зиро в стъклена бутилка от 250 мл) в участващите обекти, потребителят получава скреч карта на място от същия търговския обект в момента на покупката. При наличие на следните надписи в полето за изтриване:

1 „печелиш бутилка” – потребителят има право да получи един брой награда, описана в т. 6.1 и Приложение № 1, на място в търговския обект.

Промо код (комбинация от 6 символа – цифри, букви или и двете), потребителят може да го регистрира на www.mypromocc.bg и да участва в тегленето на една от общо 303 награди описани в т. 6.2. и т. 6.3 и Приложение № 1. При регистриране на промо код, участниците трябва да попълнят име, фамилия, телефон за контакт и да декларират, че са запознати и приемат Официалните правила на Промоцията и имат навършени 14 години. Няма ограничение за броя на регистрираните кодове от един потребител. Регистриран код е валиден, когато е придружен с касова бележка и скреч карта.

На всяко теглене (виж датите в т. 7.3.4.), ще бъдат изтеглени на случаен принцип 101 печеливши участника. Спечелилите ще бъдат информирани по телефон, а имената им ще бъдат публикувани на сайта www.mypromocc.bg на до 2 седмици след самите тегления. Всеки спечелил ще получи наградата си чрез куриер за сметка на Организатора в рамките на 1 месец след провеждане на съответното теглене и свързване с печелившите по телефон. При получаване на наградата спечелилите трябва да предоставят печелившата скреч карта с регистрирания и изтеглен като печеливш код и касова бележка, съпътстваща тази покупка на куриера, доставящ наградата. При липса или отказ от предаване на скреч карта с печеливш код и съответната касова бележка, наградата няма да бъде предадена на участника.

При невъзможност Организаторът да установи контакт със спечелил участник на предоставения телефонен номер за контакт до след 3 опита до седмица след изтеглянето, последният губи правото си на награда, като не се дължат компенсации.

Всеки един участник има възможност да спечели само една награда на теглене.

Тегления на награди от лотарията с кодове от непечелившите скреч карти:
1  20.06.2016
2  11.07.2016
3  8.08.2016 (два дни след края на промоцията в заведенията, маркирани със промоционален стикер)

Скреч карти с надпис „печелиш бутилка”, няма да могат да бъдат предявявани за награда в други участващи в промоцията обекти, различни от мястото на покупка, както и в по-късен момент от същия обект, където продуктът е закупен.

Общият брой скреч карти е 597,744 броя, като 147,744 броя от картите са „Печелиш бутилка и 450,000 броя от картите съдържат промо код.

Нужен брой регистрирани кодове за едно участие в томболите за награди е:

1. Шапка Кока-Кола – 1 код
2. Джага – 6 кода

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара