Спечелете 3 ваучера по 1000 лв. и над 1000 комплекта продукти Bioderma


Краен срок - 31 декември 2017

За да участват в КАМПАНИЯТА, потребителите трябва да се регистрират на специалния сайт. Регистрацията на всеки потребител се счита за валидна, след като той отвори имейл за потвърждение, изпратен към електронен адрес, посочен от него при регистрацията, няколко минути след регистрацията му на сайта, и кликне върху посочения в имейла линк за валидиране на регистрацията.

При потвърждаване на регистрацията си, всеки участник автоматично получава 20 точки в своя профил. В определени моменти организаторът си запазва правото да обявява допълнителни светкавични награди, описани в чл. 6 на настоящите правила.

В случай че участник спечели някоя от наградите, описани в чл. 6, той трябва да следва изпратените към него инструкции, за да попълни своите данни за доставка на наградата.

Всеки участник има възможност да печели допълнителни точки към своя профил в Сайта, като:
            попълни изцяло своя профил
            се включва в периодичните игри, обявени в Сайта
            кани свои приятели за участие в КАМПАНИЯТА
            като регистрира касова бележка, доказваща покупка на един или повече продукти с марката BIODERMA на минимална стойност 18 лв.
            попълни въпросник за обратна връзка след тестване на продукт

Всеки участник може да получи допълнително 20 точки след като попълни всички полета в секция „Моят профил“, подсекция „Моят профил“.

Участието във всяка от периодичните игри в Сайта може да донесе на участника между три (3) и пет (5) допълнителни точки в неговия профил в Сайта. Точният брой точки за всяка игра е обявен публично на Сайта на КАМПАНИЯТА, в секция „ИГРИ“

Участник в КАМПАНИЯТА може да получи допълнително 1 точка за всеки поканен, регистрирал се в Сайта и потвърдил регистрацията си свой приятел. За да се начислят точките към профила на участника, поканените приятели трябва да са се регистрирали за участие през уникалния линк на канещия ги потребител. Уникалният линк може да бъде видян от всеки регистриран участник в секцията „Моят профил“ в Сайта.

Всеки участник в КАМПАНИЯТА може да печели допълнителни точки, като регистрира касов бон през бутона „Регистрирайте покупка“ в секция „Моят профил“, подсекция „Моите покупки“ на Сайта. Касовият бон трябва да е сниман или сканиран в оригинал и да показва нееднозначно, че е за покупка на един или повече продукти с марката BIODERMA. Първият касов бон трябва да е качен в Сайта в рамките на календарната 2016 г. Всеки регистриран валиден касов бон, който е одобрен от администратор на Сайта, носи на участника 70 за първия закупен продукт и 100 точки за всеки следващ. В рамките на КАМПАНИЯТА всеки участник може да регистрира не повече от 12 касови бона, отговарящи на условията, посочени в чл. 5, ал. 8.

Всеки участник ще получи допълнителни 25 точки на своят рожден ден.

Всеки участник ще получи допълнителни 50 точки при попълване на въпросник за обратна връзка след тестване на продукт.

Наградите, които ще бъдат раздадени в КАМПАНИЯТА, са следните:

Награди в „Програма лоялност“– един от следните 5 продукта по избор на участника:
                Мек измиващ гел за деца ABCDerm Moussant 200 ml
                Atoderm душ олио 200 ml
                Hydrabio H2O мицеларна вода 250 ml
                Sebium H2O мицеларна вода 250 ml
                Sensibio H2O мицеларна вода 250 ml

18 бр. месечни награди до края на 2017 г. – комплект продукти с марката BIODERMA. Наградата за съответния месец се тегли чрез специален компютърен софтуер на томболен принцип в първия ден на следващия месец. Томболата включва всички участници, които отговарят на условията, описани в чл. 6.2.2 на настоящите Официални правила.

Периодични светкавични награди – продукти или брандирани рекламни материали с логото на BIODERMA, по преценка на организатора, обявени предварително на Сайта. Раздават се до изчерпване на количествата.

Кампанийни томболни награди – комплект с продукти за път или друг тип награда по преценка на организатора, обявена предварително на Сайта в зависимост от текуща промоционална активност в рамките на КАМПАНИЯТА. Раздават се до изчерпване на количествата.

Кампанийни големи награди – ваучер за пътуване на стойност 1000 лв. или друг тип награда по преценка на организатора, обявена предварително на Сайта в зависимост от текуща промоционална активност в рамките на КАМПАНИЯТА. Тегленето на този тип награди се обявява предварително в Сайта.

Тестови награди – тестови продукт BIODERMA според текуща промоционална активност в рамките на КАМПАНИЯТА. Обявяват се предварително в Сайта и се раздават до изчерпване на количествата.

За да получи награда в „Програма лоялност“, в периода на КАМПАНИЯТА всеки участник в КАМПАНИЯТА трябва да докаже (заедно или поотделно) покупката на 6 продукта с марката BIODERMA на единична стойност поне 17 лв. Доказателството за покупка е снимка или сканирано копие на оригинален касов бон, качени в профила на участника в Сайта. В касовия бон трябва ясно да са посочени марката, името на продукта, единичната му цена, датата на покупка, както и името и адреса на търговския обект, от който е закупен продуктът. В един касов бон може да бъдат включени един или повече продукти с марката BIODERMA, които участват в КАМПАНИЯТА.

В томболата за месечните награди участват потребители, които в рамките на определен календарен месец имат поне 200 точки, натрупани в профила им в Сайта. Всеки следващи 200 точки дават на участника допълнителен шанс за участие в томболата за месечна награда. Томболата за месечна награда за конкретен месец се тегли автоматично, в първия ден на следващия месец, и включва всички участници, които отговарят на описаните тук условия.

В томболата за периодичните светкавични награди, когато такива са обявени предварително, участва всеки потребител, който е направил и успешно е потвърдил регистрацията си в Сайта. С потвърждаване на своята регистрация, всеки потребител участва единствено в томбола, валидна към деня на регистрацията му, и не може да участва в последващите томболи за светкавични награди. Светкавичните награди ще се печелят на случаен принцип, определен от организатора и обявен предварително в Сайта период. Потребител, който се регистрира и потвърди регистрацията си точно в или първи непосредствено след предварително зададен печеливш момент, ще бъде уведомен веднага, че печели светкавична награда.

В томбола за кампанийните томболни награди участват всички потребители, които в рамките на текущата седмица са качили в профила си касов бон, удостоверяващ покупката на продукт с марката BIODERMA, участващ в текуща промоционална активност на организатора, обявена на Сайта. Томболата за кампанийни томболни награди се тегли автоматично, в първия ден на следващата седмица, и включва всички участници, които отговарят на описаните тук условия.

В томбола за кампанийни големи награди участват всички потребители, които в рамките на предварително обявен на Сайта срок, са качили в профила си касов бон, удостоверяващ покупката на продукт с марката BIODERMA, участващ в текуща промоционална активност на организатора. Томболата за кампанийните големи награди се тегли чрез специален компютърен софтуер на предварително обявена на Сайта дата, и включва всички участници, които отговарят на описаните тук условия.

В томбола за тестова награда участват всички потребители, които в рамките на определен от организатора период, предварително обявен на Сайта, попълнят анкета за тестови продукт. Тегленето на томболата чрез специален компютърен софтуер се извършва до 10 работни дни след крайния срок за попълване на анкетата.

Допълнителни условия за спечелването на награди:

            Участник, който е спечелил един тип награда, няма право да спечели същата награда отново.
            Участник, който е спечелил периодична светкавична награда, може да спечели месечна или кампанийна, или тестова награда, ако отговаря на условията за това.
            Участник, който е спечелил месечна награда, може да спечели всяка от следните награди: кампанийна награда или тестова награда, ако отговаря на условията за това.
            Участник, който е спечелил някоя от кампанийните награди, може да спечели всяка от следните награди: месечна или тестова награда, ако отговаря на условията за това.
            Всеки участник може да спечели най-много 3 награди в „Програма лоялност“ в рамките на КАМПАНИЯТА.

Участници, които бъдат изтеглени като победители, ще трябва да предоставят своите точни данни, за да може организаторът да се свърже с тях и да получат наградата си. Под „данни“ тук се разбира: име, фамилия, електронен адрес, пълен пощенски адрес, телефон за контакт. Тази информация ще бъде използвана, за да се валидират печелившите в КАМПАНИЯТА и за да бъдат доставени спечелените награди. Името и фамилията на участниците са задължителни и трябва да съвпадат с данните по лична карта. В случай че даден участник, спечелил награда, не желае да представи необходимите данни за получаването на наградата, той губи правото да получи спечелената от него награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара