Спечелете уикенд в Халкидики, 3 комплекта Avene, химикалки Swarovski, кърпи и козметични награди


Краен срок - 31 август 2016

Спечелете лесно и бързо супер награди от слънчевата серия на Avène!

1. Регистрирайте се, вземете първите си 10 точки и разберете веднага дали печелите награда – Лосион след слънце 200 мл, Термална вода 150 мл или Плажна чанта Avène!

2. Събирайте допълнителни точки:

    - като изпълнявате дневни мисии,
    - като регистрирате своите покупки на слънцезащитни продукти Avène
    - като каните приятели през уникалния си линк и те се регистрират.

3. Качете касов бон от покупка на продукт от слънцезащитната серия на Avène! Веднага ще се включите в томбола за голямата награда!

За да участват в КАМПАНИЯТА, организирана от ”ПИЕР ФАБР ДЕРМО - КОЗМЕТИК БЪЛГАРИЯ ЕООД”, участниците трябва да регистрират за участие на сайта www.avenesun.bg и да потвърдят своята регистрация на посочения от тях имейл адрес, като отворят и кликнат на линка за валидиране на регистрацията, който ще получат на електронната си поща няколко минути след регистрация.

При потвърждаване на регистрацията си участниците автоматично ще получат 10 точки и ще разберат дали печелят една от моментните награди.

В случай, че потребител печели моментна награда, той ще получи покана да попълни своите данни за доставка на наградата.

В случай, че потребител не печели моментна награда, той ще получи покана да увеличи броя на точките си, като завърши своя профил на сайта www.avenesun.bg. Ако не желае да направи това на момента, участникът ще може да завърши профила си и по-късно през секцията „Моят профил“ на сайта www.avenesun.bg.

Всеки участник има възможност да печели допълнителни точки, като изпълнява седмични мисии, кани свои приятели за участие или регистрира касова бележка, удостоверяваща покупката на продукт от слънчевата серия Avène Sun в рамките на 2016 г.

Всяка от седмичните мисии носи между три (3) и пет (5) точки. Точният брой може да се види конкретно за всяка мисия на сайта www.avenesun.bg, секция „Как да спечеля?“

Всеки участник, който покани свой приятел да участва в КАМПАНИЯТА и той от своя страна се съгласи, като се регстрира и потвърди регистрацията си, получава допълнителни 2 точки за всеки поканен, регистрирал се и потвърдил участие своя приятел. За да се начислят точките, поканените приятели трябва да са се регистрирали за участие през персоналния линк на канещия ги потребител. Персоналният линк може да бъде видян в секцията „Моят профил“ на сайта www.avenesun.bg.

Всеки потребител може да спечели допълнително точки и като регистрира касов бон през секцията „Регистрирайте покупка“ на сайта www.avenesun.bg. Касовият бон трябва да е оригинал и да показва нееднозначно, че е за покупка на продукт от слънчевата серия на Avène в рамките на календарната 2016 г. Всеки регистриран валиден касов бон, одобрен от администратор, носи 50 точки. В рамките на КАМПАНИЯТА всеки участник може да регистрира не повече от 10 касови бона, отговарящи на условията посочени в чл. 5, ал. 8.

Наградите, които ще бъдат раздадени в КАМПАНИЯТА, са следните:

91 бр. Дневни моментни награди – Лосион след слънце 200 мл през юни (30 бр.), Плажна чанта Avène през юли (31 бр.), Термална вода 150 мл през август (30 бр.), по една за всеки ден в рамките на КАМПАНИЯТА.

26 бр. седмични награди – 13 седмици по 2 две награди на седмица, като наградите ще бъдат разпределени по следния начин - Swarovski химикал през юни 2016 г., плажна хавлия Avène през юли 2016 г., часовник през август 2016 г.

3 бр. месечни награди – 3 месеца по 1 комплект продукти Avène на стойност 100 лв.

1 голяма награда – уикенд за двама (2 нощувки на All Inclusive Premium) в Porto Carras Sithonia 5*, Халкидики, Гърция, който може да се ползва от печелившия при налични свободни места в периода 20-ти септември – 20-ти ноември 2016 г. Наградата ще бъде изтеглена в края на КАМПАНИЯТА.

В дневните томболи за инстантните награди участва всеки потребител, който е направил и потвърдил регистрация на сайта www.avenesun.bg. С потвърждаване на своята регистрация, всеки потребител участва единствено в дневната томбола, валидна за деня на регистрацията му, и не може да участва в последващите дневни томболи за инстантни награди.

В седмичините томболи за награди участват всички потребители, които в рамките на текущата седмица са натрупали поне 25 точки. Всеки допълнителни 25 точки в рамките на една и съща календарна седмица носят допълнителен шанс за участие в седмичната томбола. Всеки потребител има право да участва във всяка седмична томбола само ако в рамките на съответните календарни седмици е натрупал поне 25 точки за всяка. Ако един потребител спечели седмична награда, той автоматично гуни право за участие в последващите седмични томболи, но може да участва в томболите за месечните и големите награди, ако отговаря на необходимите за това условия.

В месечните томболи за награди участват единствено потребители, които в рамките на конкретния календарен месец са регистрирали поне един касов бон според условията, описани в чл. 5, ал. 8. Участниците могат да увеличат шанса си за награда в месечната томбола, като за всеки 50 точки извън точките, дадени за регистриран и одобрен касов бон, получават един (1) допълнителен шанс за участие в томболата за месечна награда. Ако един потребител спечели месечна награда, той автоматично гуни право за участие в последващите месечни томболи, но може да участва в томболите за седмичните и големите награди, ако отговаря на необходимите за това условия.

В томболата за големите награди участват единствено потребители, които в рамките на цялата КАМПАНИЯ регистрират поне един одобрен според чл. 5, ал. 8 касов бон и съберат в допълнение още поне 50 точки. Всеки допълнителни 100 точки носят по един (1) допълнителен шанс за участие в томболата за големите награди. Ако един потребител спечели една от големите награди, той автоматично губи право за участие в томболата за втората голяма награда.

Тегленето на наградите ще се извършва както следва:

Моментните награди ще се печелят на случаен принцип през всеки ден в периода на КАМПАНИЯТА. Потребителят, който се регистрира и потвърди регистрацията си точно в или първи непосредствено след предварително зададения пешеливш момент, ще бъде уведомен веднага, че печели моментна награда.

Седмичните награди ще се теглят всеки понеделник в рамките на периода на КАМПАНИЯТА. В томболата за седмични награди ще бъдат включени всички участници, които са отговорили на условията за това в рамките на предходната седмица.

Месечните награди ще се теглят както следва:

Първа месечна награда: 01.07.2016 г. Участват всички потребители, които в периода 01.06.2016-30.06.2016 г. са изпълнили условията, описани в чл. 6, ал. 2, т. 3.

Втора месечна награда: 01.08.2016 г. Участват всички потребители, които в периода 01.07.2016-31.07.2016 г. са изпълнили условията, описани в чл. 6, ал. 2, т. 3.

Трета месечна награда: 31.08.2016 г. Участват всички потребители, които в периода 01.08.2016-30.08.2016 г. са изпълнили условията, описани в чл. 6, ал. 2, т. 3.

Голямата награда ще се тегли измежду всички потребители, които в рамките на КАМПАНИЯТА са изпълнили условията, описани в чл. 6, ал. 2, т. 4. Тегленето ще се състои на 31.08.2016 г.

Участници, които бъдат изтеглени като победители, ще трябва да предоставят своите данни, за да може ОРГАНИЗАТОРЪТ да се свърже с тях и да получат наградата си. Под „данни“ тук се разбира: име, фамилия, електронен адрес, пълен пощенски адрес, телефон за контакт. Тази информация ще бъде използвана, за да се валидират победителите в КАМПАНИЯТА. Името и фамилията на участниците са задължителни и трябва да съвпадат с данните по лична карта.
 

Имената на победителите ще бъдат обявени след спечелването на наградите в секцията „Награди и Печеливши” на сайта www.avenesun.bg.
  

Наградите ще бъдат изпратени на предоставения от всеки печеливш адрес, с куриер, в рамките на 30 работни дни, считани от датата на спечелването на наградата.
  

Всеки, който спечели една от месечните или големите награди, е длъжен да пази печелившия касов бон и да го предостави на куриера при доставка на наградата. Ако не успее да предостави касовия бон, участникът губи правото си над наградата. Настоящото условие влиза в сила на 05.05.2015 г. от 18:00 ч., точно 24 часа след официалното си оповестяване на https://www.facebook.com/avenebg.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара