Спечелете 3 велосипеда, 5 тротинетки и 10 ваучера по 50 лв.


Краен срок - 14 юни 2016

Конкурс за детска рисунка на тема: “Моят невероятен шкаф за играчки”

Ако вашето дете на възраст между 3 и 16 години притежава талант, фантазия и сръчност - включете неговия уникален проект на шкаф за играчки в конкурса на Мебели Виденов и неговата рисунка-проект ще участва за спечелване на страхотните награди от конкурса!

МАЛКИТЕ ТВОРЦИ ЩЕ ПОЛУЧАТ СТРАХОТНИ НАГРАДИ

    3 велосипеда
    5 тротинетки (детски скутера)
    10 ваучера www.videnov.bg на стойност 50лв.

Заедно с личните данни, участниците трябва да изпратят (отново чрез онлайн формуляра) графичен файл във формат JPG, PNG, JPEG или GIF до 10 MB, който да представя рисунка на тяхното дете на темата от конкурса: "Моят невероятен шкаф за играчки".

В играта могат да участват всички интернет потребители, които са попълнили онлайн формуляра за участие на адреса за участие, които също така са български граждани, както и пълнолетни родители или настойници на деца, с чиято рисунка се регистрират за участие в кампанията.

Всяка рисунка (графичен файл, качен от лицето-участник в конкурса, регистрирано на адреса за участие), участваща в конкурса може да бъде използвана безвъзмездно и неограничено от "ВИДЕНОВ ГРУП" ООД без за това да се предоставя  каквото и да е предупреждение, предизвестие или да се иска съгласие на автора, трети лица, свързани с автора лица, настойници на автора или други носители на авторски права по смисъла на ЗАСП. Участвайки с графичен файл, участникът и авторът на участващите рисунки се съгласяват с това условие за неограничен период от време.

Специализирано жури от ДИЗАЙНЕРИ на  "ВИДЕНОВ ГРУП" ООД  ще оценява подадените в срок рисунки. Критериите за оценка са следните:

    най-голяма близост до темата и заданието
    оригиналност и креативен подход
    композиция на проекта
    практическа възможност за изработка на подобен проект

Няма ограничение относно материалите, инструментите или техниката на рисуване.
Печелившите участници ще бъдат избрани на 15.06.2016г. от компетентното жури, като по-късно същият ден те ще бъдат обявени в пост на фейсбук страницата на МЕБЕЛИ ВИДЕНОВ на адрес https://www.facebook.com/ MebeliVidenov.

След обявяването на победителя екипът на МЕБЕЛИ ВИДЕНОВ ще се свърже лично с печелившите на посочените от тях данни по време на тяхната регистрация за участие. При неустановен контакт в десетдневен срок, избраният победител загубва правото да иска своята награда и МЕБЕЛИ ВИДЕНОВ могат да я откажат.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара