Прогнозирай резултати и спечели продукти с марка Майстор Цветко


Краен срок - 11 юли 2016

Всеки ден в посочения период администратора на страницата ще публикува постове свързани с футболните двубои от Европейското първенство по Футбол 2016. Участието е валидно след публикуване на коментар под публикуваните постове.

За да се включите в играта е необходимо да харесате страницата на Колбаси Майстор Цветко, да следите публикуването на постовете, свързани с играта, като съответно да коментирате под тях. Всеки коментар на фейсбук потребител се счита за негово участие и съгласие с настоящите условия.  В играта могат да участват всички български фейсбук потребители с валиден фейсбук профил. При съмнение за достоверността и валидността на профил на участник, организаторите могат да го дисквалифицират от играта по всяко време, по тяхна преценка и без предупреждение.

Играта е отворена за участие за всички физически лица с место живеене в България на възраст над 16 години, с изключение на служителите на Лалов и Вачев ЕООД, както и членове на техните семействата (деца, родители и съпрузи).

Награди: Наградите ще бъдат продукти с марката Майстор Цветко и ще бъдат обявявани в отделни постове всеки понеделник в периода на провеждане на Играта - 13 Юни, 20 Юни, 27 Юни, 4 Юли и 11 Юли. Във всеки от посочените дни ще бъдат изтеглени имената на 5-ма участници, които ще спечелят награда продукти с марката Майстор Цветко.
 Получаване на наградите: 

    Предметните награди се доставят от представители на фирма Лалов и Вачев ЕООД , на посочен адрес, до 10 дни след като печелившият участник е предоставил такава информация.
    Наградите включват продукти с марката Майстор Цветко.

Печелившите участници ще бъдат теглени всеки понеделник в периода на Играта- 13 Юни, 20 Юни, 27 Юни, 4 Юли и 11 Юли, на томболен принцип от всички участвали с коментари на постовете включени в играта.

Името на късметлиите ще бъдат обявявани във фейсбук страницата на Колбаси Майстор Цветко . В тридесет дневен срок печелившият трябва да се свърже с екипа на Лалов и Вачев ЕООД чрез лично съобщение към фейсбук страницата. При неустановен контакт в посочения срок, избраният победител загубва правото да иска своята награда и Лалов и Вачев ЕООД могат да я откажат.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара