Спечелете iPhone 6 с Онлайн LOVE за находки


Краен срок - 1 юли 2016

Участвай в онлайн томбола LOVE ЗА НАХОДКИ и имаш шанса да спечелиш iPhone 6!

    Регистрирай се в Онлайн LOVE за находки
    Разгледай уникалните ни предложения
    Избери поне един продукт за участие в томбола.

Всяка седмица във всеки наш магазин представяме селекция от маркови находки на провокиращо ниски цени. Само тук можеш да разгледаш всички находки на едно място! Всеки петък, точно в 20:00 ч. теглим томбола и ако късметът е на твоя страна, ще можеш да закупиш любимата находка за почти без пари. О, и правим доставка на адрес!

Как да участвам в томбола с желаните находки?

За да участвате в томболата е необходимо:
 - да се регистрирате в сайта
 - да добавите до 5 желани от Вас продукта, като изберете "Участие в томбола".

Томболата се тегли всеки петък в 20:00 ч. Часовникът с обратно борене в „Галерия находки“ показва оставащото време до теглене на томболата.

Онлайн томбола LOVE за находки се тегли всеки петък точно в 20:00 часа. В случай, че Вие сте сред избраните, спечелените находки ще се появят в секция „Спечелени находки/ Не-закупени находки“ във Вашия профил непосредствено след теглене на томболата. Потвърждение, че сте сред спечелилите ще получите и на Вашата Е- поща.

Всеки спечелил участник има право да закупи спечелените от него находки в рамките на 7 календарни дни. Спечелилият участник може да закупи спечелената находка от касата на магазин Мания, от който е спечелил находката или чрез доставка до посочен от него адрес. Необходимо е да влезете от меню Спечелени находки в "Не-закупени находки" .

За да закупите находката от каса е необходимо да предоставите Код за покупка, изписан срещу находката. Можете да покажете или издиктувате кода на касата в магазин Мания.

За да закупите находката чрез доставка, е необходимо да въведете адрес за доставка във Вашия профил и да заявите доставката. При доставка към поръчката се начислява такса в размер на 3.80 лв.

Всеки Потребител има право да участва в ежеседмичната томбола за не повече от 5 находки в рамките на съответната седмица.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара