Спечелете 3 хладилника BOSCH, модел KGN36VL31


Краен срок - 10 юли 2016

За да участват в Кампанията, потребителите трябва да закупят електроинструмент, градинска или измервателна техника BOSCH, както от професионалната, така и от хоби линията на марката BOSCH. В Кампанията участват само клиенти, закупили продукти в периода на промоцията (13.06.2016 г. – 10.07.2016 г.)

След покупката на един или повече от описаните в чл. 5.1. продукти, потребителите трябва да се регистрират за участие на сайта www.boschfans.bg, като регистрират уникален номер на гаранционната карта.

Наградите, които ще бъдат раздадени в Кампанията на томболен принцип, са следните: 3 бр. хладилник BOSCH, модел KGN36VL31 .

За да бъде включен в томбола за награда от Кампанията, всеки участник следва да отговаря на условията, описани в чл. 5 от настоящите Правила.

Тегленето на наградите ще се извърши на томболен принцип в присъствието на нотариус, с помощта на специално разработен софтуер за случайно разпределение на шансовете, на 11 юли 2016 г. Ще бъдат определни и 3 резерви. Всеки от резервните печеливши участници може да замести предходния изтеглен, при условие че същият не може да бъде открит или не може да получи наградата съгласно условията на Кампанията.

Участници, които бъдат изтеглени като победители, трябва да са предоставили коректно своите данни по време на регистрацията си в Кампанията, за да може представител на Изпълнителя да се свърже с тях и да получат наградата си. Под „данни“ тук се разбира: три имена, електронен адрес, телефон за контакт. Тази информация ще бъде използвана, за да се валидират победителите в Кампанията. Името и фамилията на участниците са задължителни данни и трябва да съвпадат с данните на печелившите по лична карта.


Печелившите ще бъдат информирани за наградата си чрез обаждане на предоставения от тях телефонен номер от представител на Изпълнителя.

Изпълнителят ще направи до 5 последователни опита за свързване по телефона с всеки печеливш участник, в рамките на 5 работни дни след определянето на печелившите. Ако в този период победителят не отговори на обаждане от страна на Изпълнителя, наградата му ще бъде предоставена на резервен печеливш. Резервният печеливш също ще разполага с 5 работни дни, за да отговори на обаждането от страна на представител на Изпълнителя.

Имената на печелившите ще бъдат обявени в сайта www.boschfans.bg, след успешно свързване с всеки един от печелившите.

Наградите ще бъдат изпратени на предоставения от всеки печеливш адрес, с куриер, в рамките на 15 работни дни, считани от датата на обявяването на печелившите на сайта www.boschfans.bg.

Получаването на наградата се извършва лично от спечелилия уастник. Преди получаване на наградата печелившия участник удостоверява пред куриера самоличността си с представяне на документ за самоличност и предоставя за проверка гаранционната карта на продукта, с който е спечелил и касова бележка за закупуването му. Куриерът проверява дали номера на гаранционната карта съвпада и продукта е закупен в съответния период. Спечелилият участник и куриера подписват приемо-предавателен протокол, удостоверяващ получаването на наградата и проверката на печелившата гаранционна карта. Освен това е ноебходимо участникът да предаде на куриера копие на гаранционната карта и касовата бележка, като доказателство за спечелване на наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара