Спечелете 2 фотоапарата и още 50 награди от Vivus


Краен срок - 24 юни 2016

Колко пъти можеш да направиш първо впечатление? Само веднъж, но то е завинаги! Включи се в играта на Vivus по Радио Fresh! и може да спечелиш страхотни награди!

Всеки ден ще публикуваме въпрос във фейсбук страницата на Радио Fresh! Напиши своя отговор като коментар и се включи в играта. Всеки ден Vivus ще дава 5 награди, а в петък един от всички участници ще спечели и една от големите седмични награди - компактен фотоапарат!

Запознай се с Vivus - Парите на модерния човек!

Има хора, които обожават изненадите. Има и такива, които обичат всичко да върви по план. Едни действат бързо, други го раздават спокойно. Днес разнообразието е в основата на всичко. Ние във Vivus знаем това и работим неуморно, за да сме с крак с новото.

Нещо повече, ние отправяме предизвикателство към традицията. Доказваме, че модерният подход може да се приложи към всичко, дори към парите. Предлагаме решения за хората, които очакват паричните транзакции да стават бързо, лесно и удобно. Без опашки, без излишни въпроси, дори без да напускат уюта на дома си. Ние сме тук, за да посрещнем нуждите на модерния човек.
 
Независимо към кой тип се числите, Vivus има решение за вас. Ако имате нужда от съвет, нашите специалисти от отдел "Обслужване на клиенти" ще се радват да Ви помогнат. Можете да се свържете с нас на телефон 0700 45 010.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара