Спечелете един от 10-те мобилни телефони Coolpad Torino S


Краен срок -  17 юни 2016

В рамките на конкурса, участниците трябва да изпратят по едно селфи на ден през 10-те дни на конкурса; Участниците трябва да добавят 1 човек в своята снимка всеки ден. Всяка снимка в състезанието трябва да показва участника в него. Пример: На 1-ви ден от състезанието, снимката ще представя човек А. На 2-рия ден от състезанието, снимката ще представя лица А и B. На третия ден, тя ще представя човек A плюс още две лица. С изключение на човек А, лицата могат да варират свободно на отделните снимки.

Снимките ще бъдат публикувани през "# Coolpad10Дни" приложението на https://10days.coolpad.eu/. Ще приемаме участия под формата на класическа фотография, която да отговаря на условията за участие. Задачата на Участника е да прави снимки на себе си и на все по-голям брой лица в следващите дни. Едно лице по смисъла на правилата означава живо човешко същество. Други юридически лица (като на животни, картини, скулптури и т.н.) няма да бъдат разглеждани като лица.

Всеки участник може да участва с неограничен брой снимки за участие в конкурса.

След края на конкурса, авторът на селфитата, които са получили най-много гласове от феновете ще бъде обявен като победител.

Във всяка страна, в която се провежда състезанието (Испания, Германия, Чехия, Словакия, България, Гърция, Хърватска, Литва, Сърбия, Украйна), победител е този, който получава най-много гласове в рамките на срока на конкурс за неговата/нейната снимка на 10-ия ден на състезанието, която показва 10 души в снимката. С Победителят ще се свържем в рамките на 48 часа след края на състезанието и той (тя) ще бъдат помолени да предоставят следните данни
• име, презиме
• имейл адрес за връзка
• адрес за кореспонденция (за доставка на наградата)

Победителят трябва да изпрати тези детайли да Организатора в рамките на 48 часа след като е бил в контакт с Организатора. В случай, че победителят не успее да направи това, той (тя) губи неговото/нейното право на наградата.

Наградите са 10 мобилни телефони Coolpad Torino S.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара