Спечелете Apple iPad Mini 4 и още куп награди


Краен срок - 15 юли 2016

Абонирайте се за бюлетина на Винербергер и спечелете Apple iPad Mini 4 и още куп награди!

Винербергер е най-големият производител на тухли в света и заема водещи позиции на пазара на керемиди в Европа със своите над 200 завода в 30 държави. Чрез висококачествените системи за керамични стени Porotherm, керамични покриви Tondach, керамични и бетонни настилки Semmelrock и пластмасови и стъклокерамични тръби от Pipelife и Steinzeig Keramo доставяме на своите клиенти ориентирани към бъдещето решения от строителни материали с убедителни качества.

Една от основните ни цели е да подобряваме качеството на живот на хората като им предлагаме добавена стойност към всяко решение. За да изберете най-правилното решение за Вас и Вашето семейство, трябва да сте информирани за всичко ново и актуално на пазара, а ние искаме да Ви дадем възможност именно за това:

Научавайте първи за нашите атрактивни предложения. Абонирайте се за нашия бюлетин и спечелете страхотния таблет iPad Mini 4 и още 300 други награди!

Победителите ще бъдат избрани на лотариен принцип и ще бъдат обявени на сайта на Винербергер. Всеки от спечелилите ще бъде уведомен и по електронната поща. Моля, проверете дали данните Ви са коректни и следете пощата си.

Участниците в Кампанията имат възможност да спечелят една от следните награди:
а. един Таблет iPad Mini 4;
б. една от общо 100 брандирани тениски;
в. една от общо 100 ролетки;
г. една от общо 100 летни шапки с козирка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара