Спечелете лагер в планината за вас и детето ви


Краен срок - 29 юни 2016

Всяко детство има своите талисмани и незаменими спомени, които, макар да изглеждат наивни за външния свят, предизвикват буря от ярки емоции и никой възрастен не би ги заменил.

Искате ли да осигурите на детето си незабравимо преживяване, да му подарите спомени, за които да разказва с онзи приповдигнат детски тембър, изпълнен с емоции и ентусиазъм? В началото на лятото децата очакват с нетърпение ваканцията си, но вие трябва да се замислите как най-ползотворно да запълните безгрижните дни на малчуганите си. Летните лагери са добър избор. Те ще осигурят на детето ви много забавления, нови приятелства, първа среща с неща, които ще искат да ви споделят и разкажат, нови умения и полезни знания. Подарете на себе си и детето ви една незабравима почивка в Грийн Лайф Ризортс.

Палатков лагер, планински преходи, риболов – по каквото и да си пада малкият ви търсач на приключения, можете да го запишете на скаутски лагер в Банско.

А може би предпочитате детето ви да изучава екопътеки, да събира билки и горски плодове, докато опознава животинския свят на Родопите?  Тогава се запишете за неповторимо „Родопско лято с мама и татко”.

Докато младият откривател опознава света, вие ще можете да се насладите на спокойствието и красотата на Банско или Пампорово. Да опитате неповторими вкуснотии в ресторантите на комплексите, където сте настанени. Ще можете да избягате от забързаното ежедневие на града и да се заредите със слънце и чист планински въздух, докато прекарвате повече време със семейството си. А ако пожелаете да се върнете отново в безгрижните си детски дни, можете да се впуснете в приключения заедно с децата.

Скаутският лагер в Банско стартира всеки понеделник в периода 20.06 – 03.09.2016 г. и включва 5 нощувки.

Родопският лагер в Пампорово стартира всеки понеделник в периода 04.07 – 28.08.2016 г. и е с 4 нощувки.

Лaгерите включват настаняване на двама възрастни и едно дете до 12 г., закуски, обеди и вечери, транспорт, входни такси и такса за планински водач.

Разкажете на детето си за тези приключения и може да участвате в играта! А условията са следните: попитайте го кой от двата лагера предпочита и защо, споделете отговора му в темата до 29.06.2016 г. Всеки може да вземе участие, а най-интересният отговор ще спечели като награда безплатно приключение в един от двата лагера!

Подарете на детето и на себе си неочаквани емоции и забавления!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара