Спечелете 3 уикенда на морето и 70 готини плажни кърпи


Краен срок - 28 август 2016

Плажът те очаква, но първо посети www.ferratum.bg, защото това лято Фератум те води на море!

Спечели 1 от 3 уикенда на морето като заявиш заем или ни изпрати любимата си лятна снимка, а ние ще раздадем 70 готини плажни кърпи!

В периода на провеждане на играта, регистрирането за участие става посредством изпращане на снимка, на определената за целта страница на организатора, с която участниците могат да спечелят хавлиена кърпа.

Втората награда (уикенд на морето) в играта е обвързано с ползването на един от предлаганите продукти на Фератум България ЕООД, а именно:

    Кредит на вноски до 2000 лева;
     Заем до заплата до 700 лева.

Всеки може да отиде на страницата на Фератум www.ferratum.bg и да кандидатства за кредит. Одобрението, изплащането и усвояването на поне един кредит с промо код предоставя възможност за участие в играта и за спечелване на голямата награда

Наградите, осигурени от организатора са: 3 големи награди уикенд на морето и 70 плажни кърпи.

73 печеливши участника ще бъдат определени на произволен, лотариен принцип от всички участвали, в присъствието на комисия от трима члена, която ще удостовери законосъобразността на тегленото.

Имената на спечелилите, ще бъдат обявени на www.ferratum.bg   www.facebook.com/Ferratum.bg, като на печелившите ще бъде  публикувано само и единствено първото име и фамилия.

Комисията по теглене на наградата, освен един печелившите ще изтегли и по един  резервен участник за всяка от наградите, в случай, че печелившият не бъде открит или не потърси наградата си в петдневен след уведомяването му от Дружеството.

Печелившите, ще бъдат потърсени от представител на Организатора и по този начин ще бъдат уведомени за наградата. В случай, че представителят на Дружеството не успее да се свърже с печелившия и същият не потърси наградата си до 5 (пет) дни от  датата на нейното изтегляне, то той губи правото да я получи и тя се предоставя на резервния участник.

Наградите ще бъдат предоставени след подписване на Декларация за съгласие за обработка на личните данни.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара