Спечелете всяка седмица 25 кутии със сухи пасти Престиж


Краен срок - 19 юли 2016

Всеки, който желае да вземе участие и отговаря на условията за това следва да посети Facebook страницата на Организатора и чрез клик върху таб-меню „Angry Birds” да достъпи  специално изработеното приложение за Играта;

Участникът следва да се запознае и приеме настоящите Правила, достъпни на посочения в приложението на Играта, линк, отмятайки чрез тик в полето (чек бокс) под необходимата за попълване регистрационна форма; Регистрацията изисква имена, телефонен номер и електронен имейл адрес за контакт, които ще се използват само за връзка с Участника, ако той спечели награда от Играта;

На Участника се предоставят 12 обърнати с лице надолу карти, които представляват 6 двойки. Има възможност да се отварят по две, а ако те са еднакви, то остават обърнати с лице нагоре до отварянето и на останалите карти. Ако са различни, двете отворени карти се връщат в първоначалното си състояние;

Целта на Играта е отварянето на всички 12 карти на минимално време;

Играта има брояч на секунди, който отчита времето за успешно отваряне на всички карти;

Играта генерира класиране на базата на времената постигнати от различните участници. Класирането се нулира в началото на всяка игрова седмица.

Всеки Участник има възможност да направи неограничен брой опити за постигане на минимално време или просто да се забавлява.

Всеки, който се включи в Играта, има право и може да спечели наградата по т. 5 по-долу.

Участието в Играта не е обвързано с покупка.

Награди:

75 броя Кутия сухи пасти Престиж – по 25 броя за всяка игрова седмица

За да спечели награда, Участникът трябва да постигне резултат от успешно отваряне на всички карти в секунди, който да попадне сред първите 25 най-бързи постижения за съответната седмица.

Ако не може да се определи еднозначно кои са двадесет и петте участника, които печелят награда за дадена седмица, то победителите се определят с жребий посредством онлайн платформа за генериране на случайни номера: https://www.random.org/integer-sets/. Пример за подобен случай е, когато има повече от 25 участника, постигнали най-добро време за съответния период.

Печелившите участници, ще бъдат обявявани всеки вторник, следващ дадена игрова седмица, в специален таб на Играта;

Всеки Участник може да спечели само една награда за целия период на Играта.

Организаторът си запазва правото да отстрани всеки Участник който:

1. Не отговаря на настоящите Правила на Играта.
2. За когото има съмнение, че е постигнал резултата си с нечестни средства и/или използване на технологии, позволяващи автоматизирано или машинно постигане на резултат в Играта, които дават на предимство на съответния Участник пред останалите.
3. За когото има съмнения, че е използвал повече от един Facebook профил, с цел да получи повече от възможната една награда на Участник за срока на играта.

Печелившият участник ще бъде информиран за спечелената от него награда по т. 5.1 и за условията и начина на получаването й чрез изпращане на имейл от служител на Организатора на имейл адреса за контакти, посочен при регистрирането на участника в Играта.

Наградата се изпраща по куриер.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара