Спечелете пътуване до Франция и билети за полуфинала или финала на Euro 2016


Краен срок - 14 юни 2016

За да участва в Играта всеки Участник:

1. трябва да вземе от каса в магазин на Lidl (ЛИДЛ) талон за участие. Всеки Участник има право да получи само един талон при всяко посещение на обект на Lidl (ЛИДЛ).Взимането на талона не е обвързано с покупка.

2. трябва да попълни коректно регистрационната форма, като посочи съответната информация в предвидените за тази цел полета: име, фамилия, град, имейл адрес, телефонен номер, номер на талон, да отбележи в предвидените на регистрационната форма квадратчета, че е запознат и е съгласен с настоящите Правила и с Правилата на ККХБК за защита на лични данни и след това да натисне бутон „Регистрация“;

3. се съгласява с настоящите Правила и с Правилата на ККХБК за защита на лични данни.

Вземането на талон, както и цялостното участие в Играта, не е обвързано с покупка.

Всеки талон, дава право на една отделна регистрация. Не могат да се правят две регистрации с един и същи талон.

Всеки Участник може да се регистрира неопределен брой пъти в срок до 14.06.16 г., включително, при условие че отговаря на т.7 и са спазени изискванията на т.9 от Правилата.

Наградите, които участниците в Играта могат да спечелят при спазване на условията за участие, уредени в раздел ІІІ по-горе, са общо 2 на брой и са следните:

(i) 1 пакет за полуфинал от Европейското Първенство по футбол 2016, включващ:
-    Самолетни билети за двама с включени летищни такси
-    Трансфер от летището до хотела
-    Настаняване за 2 нощувки в двойна стая в хотел
-    Трансфер с автобус от хотела до стадиона за срещата и връщане след края на мача;
-    2 билета за мача от полуфинал на Европейското Първенство по футбол на 06.07.2016 в гр. Лион, Франция.
-    Трансфер при отпътуването от хотела до летището
-    Включени закуска, обяд и вечеря за времето на престоя

(ii) 1 пакет за финал от Европейското Първенство по футбол 2016, включващ:
-    Самолетни билети за двама с включени летищни такси
-    Трансфер от летището до хотела
-    Настаняване за 2 нощувки в двойна стая в хотел 4* в Париж
-    Трансфер с автобус от хотела до стадиона за срещата и връщане след края на мача;
-    2 билета за финала на Европейското Първенство по футбол на 10.07.2016 в Сен Дени, Франция.
-    Трансфер при отпътуването от хотела до летището
Включени закуска, обяд и вечеря за времето на престоя.

Един Участник може да спечели максимум една награда.

Всеки билет за Европейското първенство по футбол се издава поименно според регламента на УЕФА. Печеливш Участник не може да преотстъпи билета си на друг човек.

Определянето на печелившите Участници ще се извърши на 15.06.2016г. Чрез провеждането на томбола на случаен принцип ще бъдат изтеглени пред нотариус общо 2 Участници – по един за всяка от наградите. За всяка от наградите ще бъдат изтеглени и по двама резервни победители. В случай, че основният победител се откаже от нея или не отговаря на условията на т.16. и 17 по-долу, наградата ще се получи от първия резервен победител. В случай, че първият резервен победител се откаже от нея или не отговаря на условията на т.16. и 17 по-долу, наградата ще се получи от втория резервен победител, в случай, че отговаря на условията на т.16. и 17 по-долу. В томболата за награда имат право да участват всички Участници, които са изпълнили условията за участие, предвидени в тези Правила. Печелившият Участник не е задължен да приеме предоставената му от Организаторите награда.

Имената на печелившите Участници, както са посочени в регистрационната форма за участие, ще бъдат публикувани на интернет страницата euro.coca-cola.bg в рамките на деня на провеждане на томболата (15.06.2016). Печелившите Участници ще бъдат уведомени от Организатора и по телефона (на посочения в регистрационната форма номер), както и на предоставения от тях и-мейл адрес, че са спечелили награда.

Участниците, спечелили награда, трябва да могат да предоставят на Организатора талона, с който са се регистрирали за участие, за да получат наградата си. Начинът и срокът за получаване на талона от Организатора, както и адрес, на който да бъде доставен ваучер за получаване на наградата (виж т.18) и самата награда (виж т.19), се уточнява с печелившия Участник по телефона, последвано от потвърждаващ имейл.

Ако Организаторът не получи от уведомения Участник в уговорения срок талона, с който е направена регистрацията, Участникът губи правото да получи наградата си. В този случай, както и ако печелившият Участник откаже да получи наградата или в случай че има нарушаване на настоящите Правила от страна на избрания за печеливш Участник, резервният, изтеглен по реда на т.14, Участник ще бъде поканен да получи наградата при спазване на реда на т.15 и т.16.

Всеки печeливш Участник получава ваучер, удостоверяващ, че той или тя е победител. Ваучерът се доставя с куриер от Организатора до посочения от печелившия адрес в срок до 3 дни от датата, на която Организаторът е получил талона за участие на печелившия Участник. Срещу този ваучер печелившите ще могат да получат от Организатора билета си, след като бъде издаден от УЕФА.

Всеки печеливш Участник има право да посочи един придружител, който да сподели с него/нея наградата.

Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара