Спечелете 3 55“ HD телевизора и още 50 награди


Краен срок - 31 август 2016

В конкурса се представят оригинални модели космически кораби, изработени от участника в конкурса от различни подръчни материали. Задължително условие за участие в конкурса се явява присъствието на фигурката на Скрат в снимката на конкурсната работа, изрязана от промоционалната кутия на каната Аквафор „Ледена епоха: Големият сблъсък“.

Конкурсната работа се представя за конкурса във вид на фотографско произведение (снимка на конкурсната работа). Снимката на конкурсната работа трябва да удолетворява следните технически изисквания:

    формат — *.jpeg;
    резолюция - не по-малко от 800x800 пиксела;
    размер – не повече от 10 MB;
    моделът на космическия кораб на Скрат трябва да е в центъра на снимката и да заема не по-малко от 40% от площта на изображението;
    на снимката заедно с космическия кораб трябва да присъства фигурката на Скрат, изрязана от промоционалната кутия на Аквафор.

Снимките на конкурсните работи (космически кораби , обезателно включващи фигурката на Скрат от промоционалната кутия) могат да бъдат представени в срок от 1 май 2016г. до 31 август 2016г. в сайта на конкурса в Интернет (http:/ice.aquaphor.bg).

Лицето, желаещо да участва в конкурса трябва да се регистрира в качество на участник в сайта конкурса, посочвайки следните данни:

    име, фамилия;
    контактен телефон (който ще бъде използван за връзка с участника в случай, че спечели);
    електронен пощенски адрес (на който ще се изпрати писмо с указания за последващи действия за подтвърждаване на регистрация и който ще се използва в качеството си на потребителско име за достъп до личния си профил);
    парола (която ше бъде използвана за достъп до личния профил).

Всичките полета във формата за регистрация са задължителни за попълване. Лицето, предоставящо непълни или некоректни данни за регистрация, не се допуска до участие в конкурса. Лицето, участващо в конкурса под измислено име, се отстранява незабавно при установяване на такова обстоятелство.

Изпращайки формата за регистрация, лицето, желаещо да участва в конкурса, се съгласява с правилата за участие [в конкурса], а също така дава съгласието си за обработка на личните си данни, в това число и чрез използването на средства за автоматизация.

След изпращането на формата за регистрация, към адреса на електронната поща (посочен във формата за регистрация) на лицето, желаещо да участва в конкурса, ще бъде изпратено писмо, съдържащо информация за завършване на регистрацията.

Регистрираният участник получава достъп до личния си профил, откъдето може да качи своята конкурсна работа. Не се ограничават количествата конкурсни работи, изработени от един участник. В конкурса се оценява изработката на модела на космически кораб с фикурката Скрат, изрязана от промоционаланата кутия, а не авторът на конкурсната работа или фотографското произведение. Всяка конкурсна работа се представя от едно единствено изображение. Изображението може да съдържа няколко различни перспективи (ракурси) на модела космически кораб във вид на колаж (количеството им трябва да позволява оценката на конкурсната работа).

Конкурсните работи на един участник (автор на произведението) участват в конкурса независимо една от друга.

Редактирането на изображенията преди качване могат да бъдат осъществени от участниците в конкурса непросредствено в сайта.

Качената от участника в конкурса снимка на конкурсната работа се подлага на модерация. Модераторът проверява дали преставените от участника лични данни и конкурсна работа съответстват с условията за участие в конкурса. В случай на одобрение на конкурсната работа и съпътстващата към нея снимка от модератора, последната се публикува в сайта, за което модераторът уведомява участника. В случай, че поради каквато и да е причина, конкурсната работа не се допуска до участие в конкурса от модератора, модераторът изпраща писмо до участника с обяснение на причините (уведомяването на участника и предоставянето му на обяснение се осъществява от модератора, посредством електронно съобщение към адреса на електронна поща, посочена при регистрация).

Оценката на конкурсните работи се осъществява чрез «зрителско гласуване». Гласуването се извършва в сайта на конкурса.

Към гласуването се допускат всички физически лица. За идентификация на гласуващия, той трябва да използва регистрацията си в социалната мрежа „Facebook“ (www.facebook.com). При липса на регистрация, желаещият да гласува може да създаде такава в съответната социална мрежа.

Всеки гласуващ оценява конкурсните работи, ръководейки се от собствените си естетически критерии.

Всеки гласуващ може да гласува неограничен брой конкурсни работи по веднъж – за една конкурсна работа.

Междинните резултати от гласуването се отразяват в сайта в реално време.

Основни награди – Първите трима участници, чиито конкурсни работи съберат най-голямо количество гласове според резултатите от „зрителското гласуване“, печелят по един телевизор с диагонал 55“ инча.

Следващите петдесет участници, чиито конкурсни работи съберат най-голямо количество гласове според резултатите от „зрителското гласуване“, организаторът на конкурса подарява в качеството си на утешителна награда – чанта за обяд, Падълбол (Paddleball) хилка или надуваема топка със символиката на филма „Ледена епоха: Големият сблъсък“.

„Зрителското гласуване“ приключва на 31 август 2016 в 23 часа и 59 минути българско време.

След приключване на зрителското гласуване, организаторът на конкурса проверява на място резултатите от гласуването за конкурсните работи, претендиращи за победа в конкурса. В случай на констатиране на факти за изкуствено увеличаване на гласовете, дадени за конкурсна работа (т.е. неправомерно наброяване на гласове), конкурсната работа ще бъде дисквалифицирана.

Едновременно с това, организаторът на конкурса осъществява проверка за достоверността на личните данни, предоставени от участниците на конкурса при регистрация в сайта, чиито конкурсни работи са събрали най-много гласове. Конкурсните работи, които са представени от участници с неверни лични данни, се изтеглят от конкурса.

След завършването на проверката броят гласове и тяхната валидност, резултатите от конкурса се публикуват в сайта на конкурса.

Награждаването на победителите в конкурса се осъществява от организатора на конкурса в ред и срокове, които се съгласуват с всеки победител по телефона, оставен за връзка при регистрация в сайта на конкурса.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара