Спечелете един от 12-те фотоапарата Fuji Instax mini 8


Краен срок - 4 септември 2016

Добре дошъл в албума на Загорка Ретро за лято 2016.

Ти си фотограф или любител на ретрото?
Снимай нещата отпреди, които са модерни и сега
Сподели в Instagram с #ПАКЕНАМОДА...
...и можеш да спечелиш фотоапарат за моментални снимки!

Участник в Играта може да бъде всяко лице, публикувало съдържание под хаштага „#пакенамода“ в социалната мрежа „Instagram“, навършило 18 години към датата на стартирането й, което живее на територията на Република България, с изключение на служителите на „Загорка” АД и „Публисис” АД, както и членовете на техните семейства.
Всеки, който публикува съдържание с хаштага „#пакенамода“ в социалната мрежа „Instagram“ декларира и гарантира, че е автор на съдържанието.

Наградите в Играта са: 12 броя фотоапарата за моментални снимки „Fuji Instax mini 8“.

Всяка седмица жури в тричленен състав от един представител на „Загорка“ АД и двама на „Публисис“ АД избира най-оригиналната снимка измежду визуализираните до момента на www.pakenamoda.zagorka.bg.Потребителят, който я е публикувал в „Instagram“ получава една от наградите по т.12.

Организаторът публикува коментар под избраната снимка в „Instagram“ с указания за получаване на наградата.

В срок до 5 (пет) дни след публикуване на коментара потребителят следва да се свърже с Организатора и да предостави трите си имена, дата и година на раждане, телефон за връзка и точен адрес.

Спечелилите участници ще получат наградите си чрез куриерска фирма на посочените от тях адреси най-късно до 4 (четири) седмици след получаване на данните за извършване на доставката. Куриерските разходи са за сметка на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара