Какво ще сготвиш с Philips Airfryer? - сподели и спечели награда


Краен срок - 3 юни 2016

Какво ще сготвиш с Philips Airfryer?

Изпрати ни рецепта и ще имаш възможност да спечелиш един уред Philips Airfryer

Чували ли сте за уред, който пържи, но без мазнина, само с горещ въздух? Уредите за пържене/готвене с горещ въздух придават на зеленчуците и месото приятен вкус и хрупкава коричка.

Когато готвите с уред, който пържи с горещ въздух, храната се покрива с малко мазнина и после я обдухва горещ въздух.

Ако се замисляте за здравето си, без да се отказвате от специфичния вкус и текстура на пържено, може да използвате уреда за за пържене/готвене с горещ въздух Philips Airfryer със специалната технология Rapid Air.

Сега имате възможност да спечелите един уред Philips Airfryer, като участвате в играта на Goodlife.bg и "Филипс България" - "Какво ще сготвиш с Philips Airfryer?"

За да се включите в Играта до 3 юни 2016 година ТРЯБВА ДА ИЗПРАТИТЕ РЕЦЕПТА, която описва какво бихте сготвили с уреда за пържене/готвене с горещ въздух Philips Airfryer и да се регистрирате в регистрационната форма, в рамките на срока на Играта.

От изпратените рецепти жури в състав – Десислава Георгиева и Стоян Георгиев, редактори в сайта Goodlife.bg, ще избере 5 рецепти, които ще бъдат публикувани във фейсбук страницата на Goodlife.bg, за да гласуват потребителите на страницата за тях, в периода 04.06.2016-09.06.2016.

Авторът на една от 5-те публикувани рецепти, събрала най-много харесвания от потребителите на фейсбук страницата на Goodlife.bg, ще спечели голямата награда – един уред за за пържене/готвене с горещ въздух Philips Airfryer.

Всички номинирани автори на рецепти ще бъдат информирани на 04.06.2015 г. на посочените от печелившите електронни адреси.

Победителят ще бъде обявен на 10-и юни 2016 година.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара