Сподели любовна комбинация и спечели цяла година удоволствие с Dolphi


Краен срок - 7 юни 2016

Време е за игри! Спечели Dolphi за всеки ден!

Изтегли своята любовна комбинация, сподели я и може да спечелиш 365 презерватива Dolphi Classic. Поиграй си с удоволствие с Dolphi!

Механизъм на играта:

Потребителите използват платформата http://www.dolphiloveplay.com, за да получат своята „любовна комбинация“.

Потребителите споделят своята „любовна комбинация“, генерирана от платформата http://www.dolphiloveplay.com, във Facebook (https://www.facebook.com) и това им дава право да участват в томболите за подаръците. Само потребители, които са споделили изтеглената от тях “любовна комбинация” във Facebook (https://www.facebook.com) имат право на участие в тегленията за награди. Всяко споделяне ви дава право за участие в играта. С увеличаване на броя споделянията, увеличавате шансовете си за спечелване на награда.

Извършват се 6 (шест) тегления за определяне на печелившите. Датите на тегленията ще са в рамките на 6 (шест) поредни седмици, на следните дати: 05.05.2016; 12.05.2016; 19.05.2016; 26.05.2016; 02.06.2016 и 09.06.2016.

При всяко от 6-те (шестте) тегления на случаен принцип се изтеглят трима печеливши играчи от всички участници, споделили своята „любовна комбинация“ във Facebook (https://www.facebook.com). Всеки от тях получава подарък от „Медхаус Суис България ООД“: 365 бр. презервативи “Dolphi” класик (насипен вариант). В резултат на всички 6 (шест) тегления се разиграват 18 (осемнадесет) подаръка от марката “Dolphi”.

Имената на печелившите ще бъдат обявени на сайта на играта  http://www.dolphiloveplay.com и на Facebook страницата на презервативи Dolphi: https://www.facebook.com/Dolphi.Condoms.BG/

Организаторът ще се свьрже с победителите посредством лично сьобщение във Facebook или по е-майл, посочен във Facebook профила им, най-късно до 5 работни дни след всяко теглене.

Наградата ще бъде доставена с куриер в срок от 20 работни дни след обявяването на победителя и след потвърждение на адресa за доставка от посоченото лице-победител.

Наградата се получава  само срещу представяне на документ за самоличност.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара