Спечели страхотни награди с "Алиса в Огледалния свят"


Краен срок - 1 юни 2016

След успеха на „Алиса в страната на чудесата“ през 2010 г. героите на Луис Карол се завръщат, за да ни въвлекат в новите си премеждия заедно – Алиса, Белия заек, Лудия шапкар, Чеширския котарак, Червената и Бялата кралица, Абсолем и Времето. Премиерата на филма е на 27 май в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Синопсисът накратко

В продължението на поредицата виждаме Алиса (Мия Вашиковска) се завръща в Страната на чудесата, където открива, че нещата са поели в лоша посока. Лудият шапкар (Джони Деп) става все по-мрачен и Алиса е единственият човек или нещо, което може да помогне преди да е станало твърде късно.

За да предотврати загубата на приятеля си, Алиса се обръща към Времето – странно същество, което е полу-човек, полу-часовник. Въпреки множеството предупреждения, че не може да се справи в състезание с времето и невъзможността да промени миналото, главната героиня се впуска в пътешествие във времето. По време на пътуването си тя среща по-младите версии на „героите, които познаваме и обичаме“ и разбираме как те са станали такива, каквито ги знаем.

Отговорете на въпроса: Кой влиза в образа на Времето? И можете да спечелите някоя от страхотните ни награди: брандирани торби, значки или тефтери на „Алиса в Огледания свят“.

Отговорите очакваме на познатия имейл igra@viewsofia.com от днес, 26.05., до 01.06., а на 02.06. ще обявим печелившите, които ще изтеглим на случаен принцип.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара