Спечелете машина за пуканки и електрически грил


Краен срок - 11 юли 2016

Ако футболът е електроуред, какъв би бил и защо?

Готови ли сте за ‪#‎евро2016‬? Timetron ще е вашата компания по време на първенството. Всичко, което трябва да направите е да отговорите на въпроса и може да участвате в борбата за нашите награди.

Oбщият брой на наградите е 2: 

МАШИНА ЗА ПУКАНКИ FIRST - http://goo.gl/JSL5Vb

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ГРИЛ ELITE - http://goo.gl/J9aR01

Наградите ще бъдат разпределени на случаен принцип сред всички участвали за периода на играта.

За периода на играта ще бъдат публикувани 12 публикации на страницата на Timetron Bulgaria във Facebook. Публикациите ще бъдат под формата на въпроси. Всеки участник трябва да отговори като коментар под съответния пост. Наградите ще бъдат разпределени на случаен принцип сред всички участници оставили коментар под някоя от публикациите. Всеки коментар под различна публикация се счита за отделно участие. Всеки участник може да спечели само една награда. Имената на печелившите ще бъдат обявени на страницата на Организатора. Всички спечелили трябва да се свържат с организатора на лични съобщения. Печелившите ще бъдат обявени на 11-ти юли 2016г. на страницата във Facebook.

Всеки печеливш трябва да потвърди, че приема наградата на лични съобщения и под съответната публикация с имена на печеливши. Срок за получаване на наградите - 20 дни от обявяване на печелившите. Наградите се изпращат на посочен адрес.

Играта е валидна за всички физически лица, над 18 годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България. В играта нямат право да участват служителите Timetron Bulgaria и техните семейства, както и служители на агенции и партньори на компанията.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара