Спечелете уикенд за двама с ателие по избор в родопското село Киселчово!


Краен срок - 31 май 2016

Точно една година измина, откакто събрахме багажа си и казахме “Сбогом!” на София. Запленени от красотата и спокойствието на Родопите, на 15 май 2015 година се преместихме в планинското градче Ардино. И заживяхме…

През тази една година имахме възможност да посетим някои невероятни кътчета из България, останали встрани от неконтролируемото модернизиране, характерно за XXI век. Бихме искали повече хора да усетят очарованието на дните, прекарани далеч от големия град. Да забавят темпото и да се докоснат до красотата на природата. Да чуят мислите и сърцето си.

Вече ви разказахме как станахме доброволци в родопското селце Киселчово. И ви поканихме на „Бардово Бърдо Фест“ – събитие, посветено на безценните спомени от едно време. Както виждате, с нашите приятели от “Артел 13” – Киселчово ни свързват толкова много неща! Ала най-важното е, че имаме едни и същи възгледи за понятията “щастие” и “почивка”. Ето защо решихме да направим мъничка изненада за някой от нашите читатели…

От 25 до 31 май 2016 година се включете в нашата игра “Спокойствие в сърцето на Родопите”, за да спечелите уикенд за двама в “Артел 13” – Киселчово през юли или август, който включва участие в ателие! Посетете приказното планинско село и се потопете в един напълно нов свят!

За да участвате, е нужно да направите само две неща…

Споделете любимата си статия, публикувана в Urbex.bg, в своя Facebook профил. Важно е постът да бъде публичен (до датата трябва да има малък символ, наподобяващ планета), за да можем да го видим!  


Изпратете e-mail с тема “ИГРА” и линк към публикацията във Facebook профила ви на contact@urbex.bg! Включете в своето електронно писмо трите си имена, защото на написаното във Facebook не може да се вярва…

Кликнете върху датата на своята публикация (намира се под името ви) и чак след това копирайте линка, за да ни го изпратите по e-mail!

Печелившият ще бъде изтеглен на случаен принцип на 1 юни 2016 година. В същия ден ще обявим името му публично във Facebook страницата на Urbex.bg и ще го уведомим посредством e-mail.

ВНИМАНИЕ! До 5 дни от обявяване на печелившия той трябва да посочи кога би желал да се възползва от наградата си, както и кого ще вземе със себе си! В противен случай наградата ще бъде предоставена на друг участник.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара