Спечелете тенис ракета, тенис обувки и тенис раница HEAD


Краен срок - 5 юни 2016

С началото на втория за годината турнир от Големия шлем - Откритото първенство на Франция Tennis.bg стартира своя игра с прогнози. В течение на всеки един ден ще бъдат предлагани най-интересните двубои, които всеки потребител ще може да предвижда. Предложените за деня прогнози ще бъдат с различна сложност и това ще бъде определяно чрез степенуване с точки.

Как да участвате?

- Нужно е да влезете в уебсайта на играта в специалния раздел, посветен на „Игра“;
- Да попълните коректно своите Име и Фамилия;
- Да въведете валиден актуален e-mail адрес и парола;

Всеки ден ще бъдат публикувани най-интересните тенис двубои от "Ролан Гарос", които ще бъдат достъпни за прогнозиране непосредствено преди началото им. Те ще бъдат различен брой според етапа на състезанието и ще се определят от екипа на сайта. Задължително условие е да има минимум 12 часа време за прогнозиране между въвеждането на срещата и нейното начало;

Всеки потребител може да избира предложените за деня прогнози, които ще бъдат с различна сложност и това ще бъде определяно чрез степенуване с точки;

При промяна на начален час, отказване на даден тенисист в хода на двубоя или друго независещо от екипа на сайта условие, всеки един мач може да бъде отменен и точки не се присъждат.

При равен брой точки в крайното класиране, по-напред ще се класира участникът с по-малък брой прогнози. При ново равенство ще се тегли жребий.

Печелившите участници ще бъдат определени според броя точки събран в края на посочения турнир. При равен брой точки между няколко участници, наградените ще бъдат определени със жребий, който ще бъде направен от редакционния екип на Интернет-страницата www.tennis.bg;

За целия период на играта ще бъдат изтеглени 3 (трима) печеливши участници;

Наградите са предоставени от HEAD България и са както следва – 1. тенис ракета HEAD, 2. тенис обувки HEAD и 3. тенис раница HEAD.

Всеки участващ има право да спечели само 1 (една) награда;

Оповестяването на печелившите ще се случи след края на надпреварата на 5-и юни. Те ще бъдат поместени в специалната секция „Победители“, в рамките на раздела с настоящата Игра и ще бъде допълнително комуникирано на фейсбук страницата на Tennis.bg (https://www.facebook.com/Tennis.bg).

Всеки печеливш участник бива уведомяван писмено от редакционния екип на www.tennis.bg на посочения от него e-mail адрес до 3 (три) работни дни след обявяване на името му за печеливш в раздела с Играта и се задължава да предостави в отговор своите две имена, телефон и адрес на територията на Република България за доставка на наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара