Разкажи най-добрата градска история и спечели един от 4-те таблета


Краен срок - 15 юни 2016

Разкажи ни твоята любима градска история. Сам избираш дали да я опишеш с думи, снимка или видео. Даваме ти жокер от 4 думи и чат-символи, които задължително трябва да присъстват в твоята история – град, скорост, :) и <3.

Четирима от най-добрите автори ще спечелят технологични награди от Мтел и ще получат съвети от писателя Александър Шпатов как да разказват още по-интересни истории.

Всеки участник има право да изпрати само по една своя кандидатура за всеки един от следните формати – текст, снимка и видео.

Всички материали следва да съдържат в себе си следните думи и чат - град, скорост, :) и <3. Участниците сами избират как да включат думите и символите в своите кандидатури.
Материалите следва да са авторски. Мобилтел не носи отговорност за претенции на трети лица към получените в конкурса материали.

Категории:

1. Текст
Участникът сам избира какъв да бъде жанрът на неговия текст. Приемат се текстове с максимална дължина до 6000 знака с интервалите (приблизително 2 страници и половина при използван Times New Roman, 12).
Позволени формати - .pdf, .doc, .docx

2. Снимка
Приемат се до 4 снимки.
Позволени формати - .jpg, .png, .jpeg
Размер на файловете – 3MB
Снимките могат да бъдат придружени с текст с дължина до 1000 знака с интервалите (приблизително два абзаца при използван Times New Roman, 12)

3. Видео
Приемат се видеа с максимална дължина от 2:00 минути.
Видео материалите следва да са приложени под формата на линкове в YouTube, Vbox7, Vimeo
Критерии за оценка

Конкурсните материали ще се оценяват от представители на Мтел и Александър Шпатов.

Най-добрите материали ще бъдат оценявани на базата на следните критерии за оценка:
* Наличие на структурирана и завършена история
* Собствен стил
* Творчески и нестандартен подход към темата

Награди:
От конкурса ще бъдат излъчени 4-ма победители. Всеки от тях ще получи високотехнологична награда – таблет, както и възможността да получат обратна връзка за своите материали от Александър Шпатов, който ще им даде насоки и съвети за усъвършенстване на техния стил.
С предаването на материалите в регистрационната форма на конкурса, участниците се съгласяват Мтел да използва, записва, съхранява и разпространява публично техните разкази, снимки и видеоклипове.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара