Спечелете таблет Lenovo 2 A7-30


Краен срок - 3 юни 2016

Участието в играта е безвъзмездно и не е обвързано с покупка на стоки или услуги.

На страниците в социалните мрежи, както и чрез  изпращане на  електронни писма на произволен принцип, всеки има възможност да отговори на няколко въпроса, което ще му предостави шанс за спечелване на наградата.

Наградата, която Организаторът осигурява е  Таблет Lenovo 2 A7-30

За четвърти пореден път Фератум Груп провежда Летен Потребителски Барометър.

Ваканционният Европейки Барометър на Фератум има за цел да измери тенденциите в потреблението на домакинствата през лятото на 2016г в 20 държави. Ще се обърне внимание на следните въпроси:

    Дали потребителите ще изхарчат повече това лято спрямо предходното?
    Колко най-много са готови да платят за лятна почивка във Великобритания спрямо Германия или Франция?
    Кои са любимите летни дестинации за скандинавците?
    Колко биха платили българите за една нощувка в хотел?
    Дали в Чехия предпочитат да прекарват почивката със семейството или пък спортувайки?

Това ще са част от въпросите, на които Фератум ще търси отговори!

Повече от 16 000 домакинства взеха участие в проучването през 2015г. за Коледа. Резултатите са анонимни и са приравнени според локалния паритет на покупателна способност базирани на информация от МВФ(Международен валутен фонд).

Печелившият ще се определи на произволен, лотариен принцип, в присъствието на комисия от трима члена, която ще удостовери законосъобразността на тегленото.

Името на  спечелилия, ще бъде обявено на страницата на www.ferratum.bg и на официалните страници на Ferratum в социалните мрежи.

Комисията по теглене на наградата, освен един печеливш ще изтегли и един  резервен участник в случай, че печелившият не бъде открит или не потърси наградата си в десетдневен срок след уведомяването му от Дружеството.

Спечелилият участник, ще бъде потърсен от представител на Организатора и по този начин ще бъде уведомен лично за наградата. В случай, че представителят на Дружеството не успее да се свърже с печелившия и същият не потърси наградата си до 10 (десет) дни от  датата на нейното изтегляне, то същият губи право да я получи и тя се предоставя на резервния участник.

Начин на получаване на наградата – лично в офиса на Организатора, но след подписване на „Удостоверение за получаване на награда и обработка на данни“.

Организаторът предоставя възможнот на печелившия участник, да получи наградата си по куриер, но само и единствено след допълнителна уговорка между двете страни  и попълнено  „Удостоверение за получаване на награда и обработка на данни“

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара