Спечелете 4 смартфонa Samsung Galaxy A3


Краен срок - 7 юни 2016

Участието в Кампанията се състои от два етапа („Първи етап“ и „Втори етап“), при следните условия:

-      „Първи етап“ ще се проведе в периода от 09.05.2016 г. до 07.06.2016 г. и изисква участникът да качи/upload-не в специално изработеното приложение, достъпно във Facebook страницата на Организатора, своя снимка, визуализираща него и негови трима приятели, изразяваща тяхното истинско приятелство.

След качване/„upload“ на снимката, Комисия, съставена от представители на Организатора, ще изберат четири от най-оригиналните снимки на участници в Кампанията, отговарящи на условията съгласно тези Правила;

-      „Втори етап“ и финален такъв ще се проведе в периода от 31.05.2016 г. до 07.06.2016г. и ще включва гласуване за снимка-победител от страна на потребителите на социалната мрежа за една от четирите снимки-финалисти, избрани от Комисията.

Снимките-финалисти ще бъдат изложени в галерия в специално изработеното Facebook приложение в страницата на Организатора и достъпни за потребителите на социалната мрежа, които ще имат възможност да гласуват за снимка-победител чрез бутона „Like” за една или повече измежду четирите кандидати за наградата по т. 5 по-долу.

Всеки, който желае да вземе участие и отговаря на условията за това следва да посети Facebook страницата на Организатора и чрез клик да достъпи от таб-менютата специално изработеното приложение за Кампанията;

Участникът следва да качи/„upload“-не в приложението своя снимка, визуализираща него и негови трима приятели, изразяваща тяхното истинско приятелство;

След качването/„upload“-а на снимката, Участникът следва да попълни регистрационната форма, като въведе своите име и фамилия, имейл адрес и валиден телефон.

Участникът следва да декларира, че е фен на страницата във Facebook на Организатора, чрез тик в чек бокса, намиращ се под регистрационната форма на приложението;

След надлежното попълване на регистрационната форма и визуализацията в специален таб на приложението – галерия, участникът ще има възможността да сподели своята снимка чрез активиране на наличната опция „share”. В случай че участникът избере опцията „share”, качената от него снимка ще бъде споделена на стената на личния му Facebook профил.

В периода на „Първия етап“ Комисия, съставена от представители на Организатора ще избере четирите най-оригинални снимки, които ще участват в гласуването от страна на потребителите на Facebook, във „Втория етап“ на Кампанията.

Във „Втория етап“ на Кампанията от четирите най-оригинални снимки ще бъде излъчена една за победител, посредством гласуване чрез бутона „Like”.

Една от четирите снимки, достигнали финалния “Втори етап“, събрала най-много харесвания/„Like”-ове, в рамките на една седмица, ще бъде обявена за победител и ще спечели наградата, предоставяна от Организатора.

Всеки Участник има право да участва само 1 /един/ път в Кампанията. Всяка следващо участие, надвишаващо определения, в предишното изречение, максимум - няма да вземе участие в Кампанията.

Участникът и трите лица от снимката-победител получават по един брой мобилно устройство Samsung Galaxy A3 (2016).
Определянето на печелившия Участник ще се извърши до една седмица след крайната дата на Кампанията.

Печелившият Участник, ще бъде обявен в специалното приложение във Facebook страницата на Организатора, достъпна на следния адрес - http://www.facebook.com/MobiltelBG, в срока по т. 6.3, чрез кликване от таб-менюто;

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара