Спечелете почивка в Париж и невероятна нощ в Айфеловата кула


Краен срок - 5 юни 2016

Уебсайтът за имоти под наем HomeAway, прави уникален подарък на четирима късметлии – една нощ в ексклузивен луксозен апартамент във вътрешността на Айфеловата кула. Вървейки по стъпките на съперника си Airbnb, който подари една нощ с акули в аквариума в Париж по-рано тази година, HomeAway пуска конкурса си, за да съвпадне с UEFA EURO 2016.

Четирима щастливци (както и пет от техните приятели) ще имат възможността да прекарат една нощ в апартамент, който ще бъде създаден на първото ниво на Айфеловата кула, на 57,63 метра височина. Подаръчния пакет включва и три допълнителни нощувки в Париж в едно от по-традиционните жилища, които предлага HomeAway.

Дизайнът на апартамента ще се държи в тайна до юни, но се очаква да бъде щедър – около 185 квадратни метра, с множество спални и дневна, предлагащ невероятна гледка към Париж и неговите символи (Сакре Кьор и Триумфалната арка).

Може би вече се чудите как се участва в надпреварата за наградата?

Ето и отговора – за да участвате трябва да отговорите на въпроса “Какво бихте направили, ако HomeAway Ви даде апартамент на Айфеловата кула за една нощ?” на HomeAway.com

Конкурсът е отворен до 31 май в САЩ и до 5 юни в Европа. Победителите ще бъдат обявени на 10 юни. Потребителите могат да използват също така и #EiffelTowerAllYours тага за да помогнат за оформянето на крайния дизайн на луксозния апартамент.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара