Спечелете изключителен уикенд на хърватското крайбрежие


Краен срок - 31 май 2016

Наградният фонд се състои от една награда. Победителят ще спечели: Един уикенд на хърватското крайбрежие за двама

Включва две нощувки със закуска за двама в Хотел „Lone” в Ровин (хърватско адриатическо крайбрежие), използване на всички съоръжения, които предлага хотела, както и разглеждане на маслиновите градини, дегустация на зехтини с кратка презентация за историята на производството на маслини в района.

Победителят в тази Наградна игра ще бъде определен от жури в състав Рената Кнежевич [Renata Knežević], Берислав Покупец [Berislav Pokupec] и Филип Гребенар [Filip Grebenar]. Журито ще вземе предвид всички получени фотографии и ще избере най-креативната. На автора на тази снимка ще бъде дадена наградата.

Определянето на победителя ще стане след приключване на Играта, а името на победителя ще се обяви не по-късно от 03.06.2016 г. в 12 часа на интернет страницата http://garnierweekend.com/.

За да участват в Наградната игра, участниците трябва едновременно да купят най-малко три продукта с марката Ultra Doux Митът за маслината и да запазят фискалния бон. След това участникът трябва да постави продуктите на полица, шкафче или друго място в банята си, да я декорира в средиземноморски стил, да я снима и да публикува снимката на интернет страницата http://garnierweekend.com/. Купуването на продуктите преди публикуването на снимката на продуктите от участника се доказва с фискален бон от съответния магазин.

Един участник може да участва в Играта само веднъж.

Организаторът се свързва с печелившия чрез данните, които е предоставил във формуляра за регистрация при публикуване на снимката на страница http://garnierweekend.com/. Ако спечелилият участник не се отзове на поканата на Организатора и не се свърже с него в рамките на 7 дни от спечелването на наградата, ще се смята, че се е отказал от наградата, и тя ще бъде дадена на участника, който се е класирал на второ място.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара