Спечелете 5 почивки в Гърция, 5 златни колиета, 5 часовника и 100 гривни Furla


Краен срок - 5 юни 2016

За участие в Кампанията на Е♥А с награди "златно колие Altinbas", "атрактивен дамски часовник" и "гривна Furla" трябва да се изпрати 1 /един/ уникален код, представляващ седем-символна цифрено-буквена комбинация, намиращ се в участващите продукти, като всеки уникален код се изпраща с отделен SMS на кратък номер 1825.

За участие в Кампанията на Е♥А с награди "5 почивки в Гърция за двама" трябва да се изпратят 13 /тринадесет/ уникални кода, представляващи седем-символна цифрено-буквена комбинация, намиращи се в участващите продукти, като:
- всеки уникален код се изпраща с отделен SMS на кратък номер 1825;
- всички SMS-и трябва да бъдат изпратени от един и същ телефонен номер /кодове, изпратени чрез SMS от различни телефонни номера, не могат да се комбинират/;
- няколко кода, изпратени в един SMS, няма да бъдат приети;

В Кампанията може да се участва неограничен брой пъти.

Участниците ще бъдат уведомявани след изпращане на всеки SMS с кратко съобщение дали кодът им е верен и приет.

За целия период на Кампанията ще бъдат раздадени общо 115 (сто и петнадесет) броя награди:

♥ 5 почивки в Гърция за двама
♥ 5 броя "Златно колие Altinbas"
♥ 5 броя "Атрактивен дамски часовник"
♥ 100 броя гривни Furla

Наградите, предоставени в рамките на Кампанията, не могат да бъдат заменяни с паричната им равностойност, заместващи стоки или услуги. Продажбата на наградите на трети лица е забранена.

Наградите в Кампанията ще се теглят в 3 тегления, както следва:
* Първо теглене: 16.05.2016 г.
* Второ теглене: 25.05.2016 г.
* Трето теглене: 30.05.2016 г.
* Четвърто теглене: 06.06.2016 г.

На първо, второ и трето теглене се раздават общо 27 (двадесет и седем) награди, както следва: 1 (едно) "Златно колие Altinbas", 1 (един) "Атрактивен дамски часовник" и 25 (двадесет и пет) "гривни Furla".

Тегленето на наградите се осъществява чрез софтуер, който избира печелившите на случаен принцип.

Едно участие в тегленето се осигурява на участник в Кампанията срещу изпратен 1 /един/ код от вложкa.

На четвърто теглене се раздават общо 34 (тридесет и четири) награди, както следва: 2 (два) броя "Златно колие Altinbas", 2 (два) броя "Атрактивен дамски часовник", 25 (двадесет и пет) броя "гривни Furla" и 5 (пет) броя "Почивка в Гърция за двама".

Тегленето на наградите се осъществява чрез софтуер, който избира печелившите на случаен принцип.

Едно участие в тегленето за наградите: "Златно колие Altinbas", "Атрактивен дамски часовник“ и „гривна Furla“ се осигурява на участник в Кампанията срещу изпратен 1 /един/ уникален код от вложкa.

Едно участие в тегленето за наградите "Почивка в Гърция за двама" се осигурява на участник в Кампанията срещу изпратени 13 /тринадесет/ уникални кода от вложки.
Тегленето на наградите се извършва в присъствието на представители на Организатора и на нотариус.

Спечелилите участници в Кампанията се уведомяват за наградата си лично по телефона. Организаторът се свързва с печелившия участник в срок от 5 /пет/ дни от провеждане на съответното теглене на телефонния номер, с който е осъществено участието в Кампанията и е спечелена наградата. Организаторът ще уведоми участника с кой/кои код/кодове е спечелена наградата, тъй като преди предоставянето ѝ, участникът следва при условията, описани по-долу, да предаде на куриер печелившата/ите вложка/и.

Наградите 5 броя "Златно колие Altinbas", 5 броя "Атрактивен дамски часовник" и 100 броя "гривни Furla" се предоставят на спечелилия участник по следния начин:
Наградите се изпращат до спечелилия участник по куриер в срок до 10 дни след като Организаторът се е свързал с участника и е получил информация за адрес на територията на страната, на който ще бъде изпратена наградата, освен при забавяне, поради независещи от Организатора причини.

Получаването на наградата се извършва само лично от спечелилия участник.
Преди получаване на наградата печелившият участник:
* удостоверява пред куриера самоличността си с представяне на документ за самоличност, от който да е видно, че тя/той има навършени 18 години;
* предоставя на куриера съответния брой вложки с уникални кодове, необходими за спечелването на съответната награда.

Наградите 5 броя почивки в Гърция за двама представляват почивка в Гърция в периода от 04 септември 2016 г. до 09 септември 2016 г. за спечелилия участник и негов приятел, който също има навършени 18 години, и включва: - Настаняване в Ikos Olivia, Panorama Junior suite sea view - 5 нощувки в избрания хотел; - Пълно изхранване; - Частен транспорт с луксозен микробус Renault Master Iris bus 2014; - Частен шофьор, на разположение през цялото време само за групата; - Частна вечеря на плажа- барбекю; - Частна разходка с Катамарана Lagoon 400 един от дните с маршрут: Ormos в посока o-в Diaporos, о-в Ammouliani, край Атон и Ouranoupolis (с включени кафе, шампанско, местно бяло вино, бира, обяд). - Застраховки Премиум за целият период; Всички допълнителни разходи, направени от пътуващите, които не са включени в посочените по-горе, са за тяхна сметка. Всеки спечелил участник ще получи програма на пътуването с пълна информация за пътуването.

Наградата „Почивка в Гърция за двама“ се предоставя на спечелилия участник по следния начин: На участника се изпраща по куриер уведомление с информация за пътуването /програма/ в срок до 10 дни след като Организаторът се е свързал с участника и е получил информация за адрес на територията на страната, на който ще бъде изпратено уведомлението, освен при забавяне, поради независещи от Организатора причини.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара