Спечелете 4 дневна почивка в Tosca Beach, Гърция


Краен срок - 13 юни 2016

За участие в играта е необходимо участниците:

1. Да посетят и харесат страницата на Профи Турс във Facebook.
2. Да отговорят на трите поставени въпроса.
3. Да се регистрират в томболата с награди като посочат актуални Име, Фамилия, e-mail адрес и телефон.

По желание да споделят във facebook за участието си в играта, за да удвоят шанса си за спечелване на награда.

За участие в томболата за ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ е необходимо участниците да са отговорили правилно на поставените 3 (три) въпроса, да са се регистрирали веднъж в играта с Име, Фамилия, e-mail адрес и телефон.

От база данни с имената и e-mail адресите на всички участници, регистрирали се в играта в периода на провеждане на играта се изтеглят печелившите потребители на случаен принцип чрез уебсайта http://www.random.org/.

Участниците в играта могат да спечелят следните награди:

Голяма награда:
Почивка в Tosca Beach хотел 4****, Халкидики, Гърция за двама - 4 нощувки със със закуска от 22 юни до 26 юни 2016г. Почивката не включва организиран транспорт и се осъществява със собсвтен транспорт на спечелилия.

Утешителни награди:
1) 10% отстъпка от редовната цена при резервация на всички хотели в Гърция на сайта www.Greece-Hotels.BG
2) 5% отстъпка от редовната цена при резервация на всички хотели в Гърция на сайта www.Greece-Hotels.BG

Период на участие за спечелване на големите награди:
1) Период за участие от 10:00 ч. на 28.04.2016 г. до 14:00 ч. на 13.06.2016 г.; теглене на печелившите участници в 14:00 ч. на 13.06.2016 г.;

Печелившите участници от играта ще бъдат обявявани на отбелязаните по-горе дати на интернет страницата https://www.facebook.com/greecehotelsbg/

Организаторът поема ангажимент да уведоми публично или лично всеки един от печелившите. За публично се счита съобщението, публикувано в интернет страницата https://www.facebook.com/greecehotelsbg/. Лично се счита изпращането на email адрес.

o Всеки спечелил участник ще получи съобщение на предоставения от него при регистрация e-mail адрес, изпратено от Организатора.
o След получаването на съобщението, спечелилият участник трябва да се свърже с Организатора на посочените от него телефон и/или електронен адрес и да предостави поисканата информация за контакт.
o При получаване на наградата, спечелилите участници се идентифицират с лична карта.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара