Спечелете 3 уреда за гладене с пара Philips Steamer


Краен срок - 29 май 2016

Колко пъти сте се мъчили да изгладите онази специална блуза с мъниста, без да повредите материята, или пък омачканото сако, точно преди важна среща, в последния момент? За всички тези случаи Philips създаде уреди за гладене с пара.

Philips Steamer е уред, който премахва гънките на дрехите само със силата на пара. Уредът работи с постоянен поток от гореща пара и е напълно безопасен за всички деликатни материи – коприна, кашмир, всякаква дантела и кадифе, но и вълнени палта и шлифери.
Освен за гладене, уредът може да се използва и за освежаване на дрехите без пране или химическо чистене. Премахва неприятните миризми от цигари, храна и телесни аромати, защото технологията с гореща пара унищожава до 99,9% от бактериите.

Обикновено гладенето се смята за женска работа, но с такъв уред като Philips Steamer може да се справи и всеки мъж. Така че, дами, време е и мъжете да започнат да участват в това домакинско начинание без мрънкане и без оправдания.

Дори не е необходима дъска за гладене. Уредът е бърз и лесен за употреба, което го прави идеалното допълнение към вашата ютия, с автоматично подаване на постоянна пара от електрическата помпа.

Май е време да ви издадем какво е предизвикателството и как може да се сдобиете с такъв уред.

Пред следващите дни ще имате възможността да тествате уреда и да споделите впечатления, както и резултати. Това ще стане, след като отговорите на въпроса: „Колко време седмично отделяте за гладене на вашите дрехи ?“

Темата ни ще бъде активна в следващите 2 седмици, след което ще изберем трима от вас, които ще имат възможността да тестват Philips Steamer! Трите дами, а защо не и някой господин, ще могат да споделят мнението си в темата след запознанството си с уреда.

В периода 16.05.2016 – 29.5.2016 г. ще бъдат селектирани трима Участници, регистрирани за участие в Играта съгласно т. 3.1. от настоящите Общи условия, които има правото да получат уреди за тестване по т. 8 от настоящите Общи условия („Тестери”). След селектирането на Участници ще бъдат изтеглени и трима резервни тестери / Участника. Всеки от резервните печеливши Участници по тази точка може да замести титулярните Тестери, при условие, че същите не могат да бъде открит и/или да получат уред за тестване в съответствие с изискванията на тези Общи условия.

Тримата участници ще бъдат селектирани на база както заявката им за участие в темата, така и на цялостната активност и мненията им във форумите BG-Mamma.

По преценка на редакторския екип/организаторите може да бъде избран и четвърти участник, който да тества уреда, в случай на по-голяма активност в играта.

Всеки регистриран потребител може да участва в Играта само с един потребителски профил.

Всеки регистриран потребител ще бъде регистриран за участие в играта само веднъж след публикуването на първото мнение. Следващи въпроси и мнения не дават допълнително право за регистрация в играта и, съответно, за участие в томболата за награда.

Всеки от Тестерите ще получи уред за тестване 1 бр. уред за гладене с пара Philips Steamer. Общият брой на уредите за тестване в Играта са 3.

Тестерите се уведомяват чрез лично съобщение на посочения от тях e-mail адрес и/или на интернет страницата www.bg-mamma.com и/или в специалната тема от служители на Организатора. Ако настоящият адрес на някои от Победителите е извън гр. София, но на територията на Република България същите имат право да получат наградата си по куриер на предварително посочен точен адрес в рамките на 7 (седем) работни дни. Ако някой от победителите не отговоря на личните съобщения повече от 5 (пет) работни дни, не се яви да получи наградата или се откаже от нея, на негово място се избира друг Участник.

Всеки от Тестерите има ангажимента да публикува 3 поста в рамките на периода 06.06.-12.06.2016 г., както и да отговаря на постъпилите към него въпроси от други потребители на сайта www.bg-mamma.com.

Структура и съдържание на изискваните публикации:
-   пост, анонсиращ получаването на уреда + снимки от разопаковането му
-   пост, съдържащ първи впечатления от уреда + първоначални впечатления
-   пост, съдържащ впечатления след 2-3 гладения

-   Да дадат референция за уреда на сайта на Philips.

Ако участникът изпълни всички условия, ще получи правото да задържи уреда за себе си, ако желае.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара