Спечелете 2 чифта обувки Adidas NEO


Краен срок - 19 май 2016

Спечели обувки ‪#‎adidas‬ NEO със ‪#‎SportDepot‬.

Гласувай за модела, който ти допада най-много, като тагнеш някого в коментарите под снимката на обувката, а ние ще подарим 1 мъжки и 1 дамски чифт от моделите с най-много коментари. Печелившите ще бъдат изтеглени на томболен принцип.

В кампанията участва всяко физическо или юридическо лице, което напише коментар под някоя от промо снимките на играта (снимка на даден модел), в който се съдържа името на записания участник и е поставено @ маймунско “А” отпред, с цел отбелязване, в периода от 12.05.2016 до 19.05.2016 г.

Предоставените от участниците данни трябва да бъдат точни, пълни и реални.  

Наградата се състои от: 2 чифта обувки от публикуваните в игровия пост, които са събрали най-много коментари – 1 мъжки и 1 дамски  

Победителите ще бъдат определени на 20.05.2016 г. 

Победителите ще получат награди по един чифт обувки (общо 2).

Победителите ще бъдат определeни на случаен принцип. Резултатите от тегленията ще бъдат публикувани на Facebook страницата на Sport Depot.

Организаторът ще се свърже с победитите посредством съобщение във Facebook в рамките на максимум 5 (пет) работни дни от определянето им. Ако даденият победител не отговори на изпратенoто му съобщение в рамките на посочения в него срок, ще се определи друг победител по описания по-горе механизъм.  

Утвърждаването на Победителите ще се извършва само на базата на следните доказателства: Валиден Facebook профил, според данните записани в играта, както и лична карта.  


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара