Спечелете навигационна система Prestigio GeoVision 5058 Navitel


Краен срок - 2 юни 2016

Alexander Yazov - AlexMa3x винаги разчита на навигационни системи Prestigio, за да е сигурен, че се намира на верния път!

За да сте сигурни и вие, отговорете на въпроса ни: "Колко инчов е дисплеят на Prestigio GeoVision 5058 Navitel?"... и един от вас ще си го спечели!

Ако се затрудявате можете да потърсите отговора тук: http://goo.gl/0dRWRW

Победителят ще бъде избран чрез томбола и ще бъде обявен на 03.06.2016 г.

На Фейсбук страницата на Хипермаркети Технополис има публикуван въпрос, свързан с даден продукт/продукти. Участникът посещава Фейсбук страницата на Хипермаркети Технополис и попълва формата за коментар с отговор на зададения въпрос.    Право да участва в тегленето на награда от Играта има само Участник, дал правилен отговор на зададения въпрос.
Награда: навигационна система Prestigio GeoVision 5058 Navitel

Печелившият участник ще бъде обявен във Фейсбук страница https://www.facebook.com/technopolisbg. Печелившият участник трябва да се свърже с Организатора, чрез лично съобщение, на Фейсбук страница https://www.facebook.com/technopolisbg в срок от 1 седмица от публикуването на имената му във Фейсбук страница https://www.facebook.com/technopolisbg и да посочи телефон за връзка, три имена и населено място, за да получи инструкции, относно получаване на наградата.


Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара