Спечелете велосипед DRAG, 3 ваучера по 150 лв., 6 броя плажни кърпи и 30 продуктови награди Тандем


Краен срок - 23 юни 2016

За да участва в играта, участникът трябва да регистрира уникалния код от опаковката на Медена шунка Тандем Royal от 100 г и 180 г и Шунка с пармезан Тандем Royal от 100 г и от 180 г. Всяко лице може да се регистрира за участие в играта повече от веднъж, според броя на промо-кодовете, с които разполага.

За участие в Играта за Малките награди, Участникът следва да се регистрира и да въведе един промо-код.

За участие в Играта за Големите награди, Участникът следва да регистрира два промо-кода в рамките на играта. При въвеждане автоматично участва в томбола за Голямата награда. Всеки, регистрирал кодове, но неспечелил награда на някое от тегленията, участва и в следващите тегления. Всеки участник може да спечели една малка награда ( продуктова награда ИЛИ плажна кърпа ИЛИ ваучер), и да участва за голямата награда, независимо дали е спечелил малка награда.

Тегленето на наградите се осъществява на томболен принцип, на три пъти: на 27.05.2016г., на 10.06.2016г. и на 24.06.2016г.

С участието си в Играта Участниците имат възможност да спечелят следните награди:

Малките награди са:

Продуктови награди от серия Тандем Royal ( 1 награда включва следните продукти от серия Royal на Тандем: Салам за вино Rosso, Салам за вино Festa, Салам за вино Bianco, Медена шунка – 100г, Шунка с пармезан – 100 г) – 30 броя;

Плажни кърпи – 6 броя;
Ваучер за слънчеви очила на стойност 150 лв - 3 броя.

Голямата награда е общо 1 брой, както следва:
Велосипед марка DRAG, модел Boulevard

Във всяко теглене се раздават по 10 продуктови награди, 2 плажни кърпи и 1 ваучер за слънчеви очила на стойност 150 лв. На 24.06.2016г., заедно с тези награди, се тегли и Голямата награда – велосипед DRAG Boulevard.

Освен в приложението, всички спечелили ще бъдат известени лично и на email адреса, с който са се регистрирали в играта

Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес, чрез куриер до 45 работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка. За да получи наградата си, участникът е необходимо да предостави на куриера опаковката с промо стикер, чиято цялост не е нарушена.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара