Спечелете конзола Xbox One 500GB, 210 футболни топки, 350 тениски, 350 шапки и още награди от Snickers


Краен срок - 10 юли 2016

Участвайки в настоящата Игра, Вие имате право да участвате за спечелването на една от:

1. 1бр. Конзола Xbox One 500GB + FIFA 16 (раздава се след края на Играта)

2. 350бр. Тениска Snickers (всяка седмица се раздават по 50бр.)

3. 350бр. Шапка Snickers (всяка седмица се раздават по 50бр.)

4. 350бр. „Фенска“ ръка Snickers - дунапренена ръка за футболни фенове (всяка седмица се раздават по 50бр.)

5. 210бр. Футболни топки Derbystar (всяка седмица се раздават по 30бр.)

Всички награди се присъждат чрез томбола сред всички участници, изпълнили условията за участие. Изтеглянето и публикуването на печелившите е автоматично.

Томболата за присъждане на наградата по т.3.1. се провежда 1 работен ден след края на промоционалния период. В нея участват всички потребители с поне 10 снимки със стикерите от промоционални опаковки Snickers “Гладен фен. Стикер в опаковката“. Колкото повече снимки е качил участникът, толкова повече шансове има да спечели. При качване на 10 снимки, участникът има 1 участие в томболата. При качване на 20 снимки – 2 участия и т.н.

Томболите за присъждане на наградите по т.3.2., 3.3., 3.4., 3.5. се провеждат всеки понеделник до 12,00ч. В тях вземат участие всички участници, които са качили поне една снимка със стикер от промо опаковки Snickers “Гладен фен. Стикер в опаковката“ от началото на Играта до 23,59ч в деня преди тегленето. Всяка снимка дава право на едно участие в томболата. Колкото повече снимки качи участникът, толкова повече участия има в томболата.

Един участник може да спечели само един вид малка награда (т.3.2., 3.3., 3.4., 3.5.). Например, ако в първото теглене участникът спечели тениска Snickers, във всички следващи седмични томболи ще участва за спечелване на всяка една от останалите малки награди, но не и в томболата за тениска Snickers. Това правило се прилага и при всяка следваща спечелена малка награда.

Спечелването на една или всички малки награди от един участник, не възпрепятства участието му в томболата за голямата награда по т.3.1.

За спечелването на наградите, посочени в т. 3, е необходимо:

1 Да сте регистриран потребител в интернет страница www.facebook.com и да имате валидна регистрация.

2 За да участвате в играта, трябва да приемете условията на приложението „Какъв фен си ти, когато си гладен?“ на страницата на Snickers Bulgaria на адрес https://www.facebook.com/SnickersBulgaria/ , а за да получите награда трябва да сте спазили условията на тези Официални правила.

3 След влизане в приложението, трябва да се регистрирате със своите имена и имейл адрес. Имейл адресът е единният идентификатор на всеки участник. Трябва да въведете валиден, реален и действащ имейл адрес. С участието си в Играта се съгласявате да получавате съобщения от името на Snickers на посочения имейл адрес.

4. Ще ви бъде предоставена възможност да направите тест, който да определи какъв фен сте, когато сте гладен. Имате възможност да направите теста или да пропуснете тази стъпка. Отговарянето на въпросите от теста е с развлекателен характер и не дава право на участие за изброените в т.3 награди.

5. За участие в томболите за награди по т.3. трябва да заснемете на снимка при следните условия. В промоционалните опаковки на Snickers с надпис „Гладен фен. Стикер в опаковката“ се намират стикери, изобразяващи реакциите на различни типове футболни фенове, когато са гладни. Трябва да заснемете снимка със стикера, на която вие изобразявате същата реакция като тази на стикера. След като сте готов, качете снимката в Галерията приложението „Какъв фен си ти, когато си гладен?”.

Снимките се преглеждат от модератор и в случай, че противоречат на Официалните правила или имат неетично, порнографско или друго неподходящо съдържание, не се публикуват.

Обявяването на печелившите се извършва по следния ред:

1. за наградата по т. 3.1. – до 1 работен ден след края на Играта

2. за наградите по т. т.3.2., 3.3., 3.4., 3.5. – всеки понеделник, до 12,00ч за всички участници, отговарящи на условията и качили снимка до 23,59ч в неделя преди тегленето и обявяването

Всеки печеливш ще бъде информиран чрез имейл съобщение на дадения при регистрация имейл адрес, на който съответният печеливш трябва да отговори, предоставяйки адрес за доставка на наградата в рамките на 10 календарни дни от получаване на имейл съобщението за спечелване на наградата. След изтичане на този срок спечелилият участник губи правото да получи наградата си. Нераздадените награди ще бъдат използвани от Организатора за бъдещи промоционални активности.

Организаторът умолява всички участници стриктно да проверяват своята пощенска кутия, както и „SPAM” (СПАМ) директория за получен от нас имейл!

Наградите ще бъде доставена по куриер след предоставяне на необходимата информация от печелившите, а именно изпращане на данни за куриер: трите имена, точен адрес с пощенски код, телефон за връзка. Наградите ще бъде доставена в срок от 40 работни дни след претендиране и предоставяне на необходимите данни от страна на печелившите потребители. При получаване на наградите, участниците трябва да предоставят доказателство за покупка на промоционален Snickers – стикер на гладен фен.

За малките награди по т. 3.2, 3.3,3.4 и 3.5 се предоставя по 1 стикер за всяка спечелена малка награда и ако не бъде представен, участникът не получава наградата си.

За голямата награда по т.3.1. се представят 10 стикера на гладен фен от промоционалните опаковки.

Участвай в КОНКУРСА

4 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара