Спечелете 5 видеокамери GoPro, 100 барбарони Queens и 200 броя слънчеви очила


Краен срок - 19 юни 2016

Нека Най-якият Love на Queen’s награди започне сега! Изпълнявай задачите, трупай точки и на финала можеш да спечелиш GoPro камера, а всяка седмица – Queen’s барбарон или слънчеви очила.

Ето първата задача – направи си селфи с ‪#‎НовитеQueens‬ и ни качи снимката с хаштаг ‪#‎LoveЗаQueens‬. Колко по-яка снимка – толкова повече точки ще спечелиш.

В промоцията участват следните промоционални продукти:
- напитка Queen’s Ябълка-Диня 250 ml;
- напитка Queen’s Бяло грозде – Алое вера 250 ml;
- напитка Queen’s Лимон – Мента 250 ml;
- напитка Queen’s Ябълка – Зелен Лимон – Кактус 250 ml;
- напитка Queen’s Малина – Мента 250 ml.

В рамките на всяка една седмица от периода 16.05. – 12.06.2016г. на участниците ще бъде поставяна за изпълнение по една задача. Участникът, респ. неговият законен представител, следва да изпълни следните условия в рамките на съответната седмица, както следва:

-    за 1-ва седмица (16.05. – 22.05.2016г.) – да закупи поне един промоционален продукт и запази касовата бележка, да си направи селфи-снимка с бутилката от продукта и да качи така направенaта снимка или като коментар под поста, с който е обявена задачата, или на стената във фейсбук-страницата на Queen’s Juice. При качването на снимката, участникът трябва да изпише задължително следния хаштаг: #LoveЗаQueens;

-    за 2-ра седмица (23.05. – 29.05.2016г.) – да закупи 2 бр. промоционален продукт, като запази касовата бележка, и да помоли някого да го снима, как имитира гледане с бинокъл, като вместо бинокъл използва двете бутилки от продукта. Участникът следва да качи така направената снимка или като коментар под поста, с който е обявена задачата, или на стената във фейсбук-страницата на Queen’s Juice. При качването на снимката, участникът трябва да изпише задължително следния хаштаг: #LoveЗаQueens;

-    за 3-та седмица (30.05. – 05.06.2016г.) – да закупи промоционален продукт, като запази касовата бележка, да го опакова/декорира като подарък и да го остави на определено от него място (например вкъщи, в училище, на работа и т.н.) с цел да изненада приятел/съученик. Като за доказателство трябва да заснеме на видео момента, в който някой намира оставената от него бутилка. След това участникът следва да публикува така направеното видео на стената във фейсбук-страницата на Queen’s Juice, като при качването използва хаштаг #LoveЗаQueens;

-    за 4-та седмица (06.06. – 12.06.2016г.) – да закупи промоционален продукт, запазвайки касовата бележка и да използва металната ринг-пул капачка от продукта, като заснеме видео, в което предлага брак на някого, използвайки капачката като годежен пръстен. След това участникът следва да публикува така направеното видео на стената във фейсбук-страницата на Queen’s Juice, като при качването използва хаштаг #LoveЗаQueens;

Изпълнението на всяка от горепосочените задачи в рамките на съответната седмица ще носи на участника по 10 точки. Специално определено от Организатора жури ще оценява креативността и оригиналността в начина на изпълнение на задачите, като ако начинът на изпълнение на задачата от съответния участник е особено креативен и оригинален, журито може да му присъди до 5 точки допълнително. Максималният брой точки, които може да събере един участник, е 60.

За участие в спечелването на наградите, предвидени за последната, 5-та седмица от промоцията (с времетраене от 13.06 до 19.06.2016г. вкл.), ще се прилагат следните специални условия:

Ако желае да участва в томболата за спечелването на един от 80-те барбарона, които ще бъдат раздадени след края на 5-тата седмица от промоцията, съответният участник следва да е събрал общо минимум 30 точки от участието си през предходните четири седмици от надпреварата.

Ако желае да участва и за спечелването на една от петте GoPro камери, предвидени за 5-тата седмица, освен да е събрал общо минимум 30 точки от участието си през предходните четири седмици от надпреварата, съответният участник трябва да изпълни и следните допълнителни условия:
- да е закупил поне пет броя промоционални продукти в целия период на промоцията (16.05. – 19.06.2016г.), като запази касовата/е бележка/и;
- да изпълни следната задача: да изсвири нещо, използвайки като музикален инструмент отворите на поне пет бутилки от промоционалните продукти, да го заснеме като видео и да качи така направеното видео на стената във фейсбук-страницата на Queen’s Juice, като при качването използва хаштаг #LoveЗаQueens.

Всеки участник трябва да запази до края на промоцията касовите бележки за закупени промоционални продукти. При предоставяне на награда на участник организаторът има право да изиска и касовите бележки като доказателство за покупка.  В тези случаи предоставянето касовите бележки за закупените продукти се счита за съществено условие за получаване на някоя от наградите във връзка с промоцията. Невъзможността за предоставяне на касовата бележка лишава участника от право да получи наградата.

С качването на така направеното видео(видеа) и/или снимка (снимки) във фейсбук-страницата на Queen’s Juice, участникът гарантира, че е негов/неин автор или че го/я използва със съгласието на неговия/нейния автор, като дава съгласието си каченото от него видео/снимка да бъде използвано от Организатора за целите на промоцията по негово усмотрение. В противен случай участникът носи пълната имуществена отговорност, предвидена в настоящите правила, както и всяка друга отговорност, която може да го ангажира за недобросъвестното му поведение.

Наградите, налични за участниците в промоцията, са:
- 200 /двеста/ броя слънчеви очила;
- 100 /сто/ броя барбарони;
- 5 /пет/ броя видеокамери GoPro.

Максималният брой награди, който може да бъде спечелен от един участник, е: една GoPro видео камера, два барбарона и четири чифта очила.

Как участник може да получи шанс да спечели слънчеви очила?
-    Като изпълнява седмичните задачи, всяка седмица в периода 16.05-12.06.2016г. той/тя има шанса да участва в томбола за 1 от 50 чифта слънчеви очила.
-    Закупи поне един промоционален продукт и запази касовата бележка за покупката.

Как участник може да получи шанс да спечели барбарон? Има два начина:
-    Като изпълнява седмичните задачи, всяка седмица в периода 16.05-12.06.2016г. той/тя има шанса да участва в томбола за 1 от 5 барбарона,
или
-    Като събере минимум 30 точки от участие през първите четири седмици от надпреварата, той/тя има шанса да участва във финалната томбола за 1 от 80 барбарона,

и

-    Закупи поне един промоционален продукт и запази касовата бележка за покупката.

Как участник може да получи шанс да спечели една от петте видеокамери GoPro?
-    Като изпълни следните три условия:
•    събере общо минимум 30 точки от участие през първите четири седмици от надпреварата;
•    закупи поне пет броя промоционални продукти в целия период на промоцията (16.05. – 19.06.2016г.) и запази касовите бележки за покупката;
•    като изпълни задачата от последната пета седмица по възможно най-креативен и оригинален начин.

Разпределението на наградите ще се извършва както следва:

1.    Определяне печеливши на наградите за периода от 1-ва до 4-та седмица включително (16.05-12.06.2016г.):

1.1.    След края на всяка седмица в периода 16.05-12.06.2016г. измежду участниците, изпълнили задачата през съответната седмица, ще бъде теглена томбола. При всяка една от четирите седмични томболи ще бъдат изтеглени общо по 55 печеливши участници, петима от които печелят по един барбарон, а всеки от останалите петдесет участници печели по един чифт очила.
Томболите ще бъдат теглени на следните дати след изтичане на всяка седмица от промоционалния период, както следва:
-    I-ва томбола ще се тегли на 25.05
-    II-ра томбола ще се тегли на 30.05
-    III-та томбола ще се тегли на 06.06
-    IV-та томбола ще се тегли на 13.06

1.2.    Тегленето на ежеседмичните печеливши 55 участници ще се осъществи в офиса на организатора в гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ № 93Б, вх.А, ет.3, офис 5. Наградите от томболата ще се предоставят чрез теглене, като тегленето се осъществява чрез компютърна програма чрез произволен избор на печеливш от въведените в компютърната база данни на участниците. В случай че данните на изтегления печеливш участник са нечетливи, непълни или неверни, или невалидни по друга причина, невалидността на тегленето се протоколира и тегленето се повтаря в същия обхват. При всеки жребий се изтеглят и резервни печеливши участници. Тези резултати се вписват в списък на резервите. Тегленето на резервните печеливши се осъществява след първоначалното основно теглене, като се прилагат съответно правилата за него.

2.    Определяне печеливши на наградите, които ще бъдат „отключени“ след края на последната 5-та седмица от промоцията (13.06. – 19.06.2016г.):

2.1.    В рамките на два дни след края на последната 5-та седмица от промоцията специално определеното по реда на Раздел VIII, т.3 жури ще определи кои са петимата участници с най-добре изпълнена задача през 5-тата седмица (13.06. – 19.06.2016г.) и те ще спечелят по една GoPro видеокамера. Критериите на журито при избор на петте най-добри изпълнения на задачата от седмица 5 ще бъдат: 1) креативност; 2) оригиналност и 3) артистичност. Подборът на петимата победители ще бъде извършен само измежду онези участници, които са успели да съберат общо минимум 30 точки през първите четири седмици от играта и отговарят на условията по Раздел IV, т.4.2 от настоящите правила.

В рамките на два дни след края на промоциятa измежду всички участници, събрали общо минимум 30 точки през първите четири седмици от надпреварата, ще бъдат изтеглени 80 печеливши, всеки един от които ще спечели по един барбарон. Тегленето на печелившите участници ще се осъществи в офиса на организатора в гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ № 93Б, вх.А, ет.3, офис 5. Наградите от томболата ще се предоставят чрез теглене, като тегленето се осъществява чрез компютърна програма чрез произволен избор на печеливш от въведените в компютърната база данни на участниците. В случай че данните на изтегления печеливш участник са нечетливи, непълни или неверни, или невалидни по друга причина, невалидността на тегленето се протоколира и тегленето се повтаря в същия обхват. При всеки жребий се изтеглят и резервните печеливши участници. Тези резултати се вписват в списък на резервите.  Тегленето на резервните печеливши се осъществява след първоначалното основно теглене, като се прилагат съответно правилата за него.

След получаване адреса на участника Организаторът изпраща наградата с препоръчана пощенска услуга на куриер или я доставя  чрез упълномощен представител на посочения от участника адрес. 

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара