Спечелете 1000 кани, 5000 комплекта чаши и 4000 стека сокове PRISUN


Краен срок - 26 юни 2016

Участващите продукти и опаковки са PRISUN в промоционална опаковка (“Промоционални продукти”). Всички участващи Промоционални продукти ще бъдат идентифицирани с промоционални етикети, върху които ще бъде изобразено рекламното послание на промоцията „Усмихни лятото с PRISUN” и кратка версия на тези правила.

За да участвате и да имате шанса да спечелите на някоя от наградите, трябва да направите следното:

Открийте уникалния код oтпечатан от или по възлагане на Организатора от вътрешната страна на капачката на който и да е от Промоционалните продукти ("Уникален код");

Регистрирайте кода чрез SMS (кратко съобщение) на кратък номер 1566 или на www.prisun.bg („Сайта“) не по-късно от 23:59:59 на (26) юни 2016 г. Цената на един SMS на номер 1566 е 0,30 лв. с ДДС за абонати на M-tel и Vivacom и 0,29 лв. с ДДС за абонати на Telenor, срещу която Участниците получават тапет за телефон. Регистрацията на Сайта изисква въвеждане на Уникалния код, валиден мобилен телефонен номер и валиден имейл адрес. Регистрацията с SMS изисква въвеждане на Уникалния код чрез посочване в SMS – с един SMS може да бъде регистриран само един Уникален код.

При успешна регистрация на Уникален код, Участникът получава имейл или SMS в зависимост от типа регистрация с потвърждение за успешна регистрация.

Регистрирането на един Уникален код дава шанс за спечелването на една от следните 10 000 награди: 1000 кани, 5000 комплекта чаши, всеки съдържащ по 4 броя чаши общо и 4000 стека PRISUN. При предявяване на награда за спечелен стек PRISUN, печелившият Участник може да избере стекът да е от напитка „PRISUN 2L” или напитка “PRISUN PULPY 1.5L“, като съответно наградата се предоставя според избраното от него. Тегленето се извършва от автоматична система (специален софтуер) на случаен принцип. За спечелване на наградата системата уведомява печелившият участник незабавно.

Уникален код, с който е спечелена награда не участва в следващите тегления и в разпределението на останалите награди.

За да увеличи шанса си да спечели, всеки Участник може да регистрира повече Уникални кодове.

Всеки Уникален код може да бъде регистриран само веднъж. Повторното или многократното регистриране на един и същ Уникален код не води до повторно участие в Промоцията.

Неспечелените награди до края на Промоцията остават притежание на Организатора и няма да се разпределят допълнително.

Резултатите от тегленето на наградите се публикуват на сайта www.prisun.bg в деня на тегленето.

Участниците, спечелили награди от Промоцията, могат да получат наградите си срещу показване на лична карта и печелившите капачки (Уникалните кодове от които са послужили за регистрация на участие, довело до спечелване на наградата). Ако Участникът не предостави капачките с Уникални кодове, с които е спечелил награда, Организаторът си запазва правото да не предоставя награда, за да се избегнат съмнения за злоупотреби.

Печелившите Участници на награди ще бъдат уведомени, че са спечелили награда с SMS, в който ще се съдържа телефон, на който следва да се обадят в срок от 5 работни дни след уведомлението за спечелването на награда, за да предявят наградата си и да получат подробни указания за начина, по който могат да я получат. Организаторът не носи отговорност, ако поради грешно предоставен от Участника имейл, последният не получи уведомление, че  е спечелил. Участниците спечeлили награда при предявяването й трябва да предоставят на Организатора и следните свои данни: Три имена, адрес за кореспонденция и телефон за връзка.

Участниците трябва да пазят всички промоционални капачки с кодове от които участват в Промоцията и да предадат капачките с печеливш уникален код на съответния представител на Организатора, за да получат наградата си.

Всички награди се доставят безплатно на печелившите Участници след проверка за валидност на указания от тях адрес и предоставяне на капачки с кодовете, които са изтеглени като печеливши.

Всички награди се доставят в срок до 40 (четиридесет) работни дни от предявяването им.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара