Спечелете 32 комплекта за домашно кино + телевизор и 5000 възглавнички Milka


Краен срок - 31 май 2016

Купи Milka продукти и/или Suchard бонбони за мин. 6лв., регистрирай касовата бележка в сайта на играта и можеш да спечеиш Milka възглавничка-играчка или Телвизор 21.5" + система за домашно кино.

Продукти участващи в промоцията – Milka шоколади, Milka бисквити Milka бонбони и бонбони Suchard.

За да получат награда от промоцията, победителите са длъжни да пазят и предадат на куриера, който доставя наградите, касовите бележки от закупения продукт(и), който доказва, че е била направена покупка на участващи продукти за минимум 6 лв.

Механизъм на промоцията /играта/:

    Стъпка 1: Закупи Milka шоколади и/или Milka бисквити и/или Milka бонбони и/или бонбони Suchard за минимум 6 лв. Необходимо условие е, закупуването на Milka продукти, на обща стойност не по-малко от 6 лв. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка.

    Стъпка 2: Регистрирай стойността и номера от касовата бележка на интернет страницата www.hellojoy.bg.

    Стъпка 3а: Разбери веднага дали печелиш възглавничка играчка. Спечелила касова бележка НЕ участва повторно за друг вид награда. Една касова бележка може да се регистрира само ВЕДНЪЖ. Всеки участник ще бъде уведомен непосредствено след регистрацията на стойността и кода от касовата бележка, дали печели, както е описано в т. XI

    Стъпка 3б: Всяка регистрирана, но неспечелила касова бележка автоматично влиза в томбола за седмична награда – домашно кино + ТВ 21“ SAMSUNG. Седмичните награди се теглят в края на всеки седми ден след началото на промоцията.

Награди:

    Дневни награди - Възглавничка-играчка – общо 5000 броя за периода на промоцията.

    Седмични награди - Комплект домашно кино + 21-инчов Телевизор SAMSUNG – 32 броя за периода на промоцията (по 8 на седмица);

    Разпределението на наградите става всеки ден на произволен принцип, по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, на база регистрации в промоцията.

    По така описаната механика на промоционалната игра, в периода й ще се разпределят за спечелване средно по 161 броя Milka кравички-играчки

    Единният идентификатор на всеки участник е неговият телефонен номер. Създаването на профил става чрез първоначална регистрация на касова бележка на сайта на промоцията. Потребителят трябва да въведе валиден, реален и действащ мобилен телефонен номер и да го потвърди. За целта на предоставения телефонен номер участникът ще получи SMS с код за сигурност, който е необходимо да въведе в специално поле, за да завърши успешно регистрацията на профила си. Всяка отделна регистрация/участие изисква отделна верификация по указания по-горе начин.

    Една касаова бележка може да бъде регистрирана САМО ВЕДНЪЖ!

    Участниците са длъжни да регистрират точния номер и точната стойност от касовия бон.

    Организаторът умолява участниците да бъдат внимателни при въвеждането на последните при регистрацията.

    С оглед избягване на злоупотреби, Организаторът си запазва правото да откаже връчване на награда в случай, че се разминават елементите на регистрацията.

    Печелившите участници получават наградите си САМО след представяне на касовата бележка за закупените участващи продукти за мин. 6 лв. пред куриера (стойността и номера, от която предварително са регистрирали, за да участват). Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупен артикул на касовата бележка. Като изключение сме готови да приемем касови бележки с допълнително написано от продавача име на закупения продукт. В този случай обаче, касовата бележка трябва да бъде подписана и подпечатана от съответния търговец.

    ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВАТА БЕЛЕЖКА НА МЯСТО, КОЕТО ДА ПРЕДПАЗИ НЕЙНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА!

    Спечелилите дневни награди ще бъдат известени веднага след регистрацията чрез допълнителен екран и СМС съобщение на регистрирания мобилен телефон, на който ще получат телефонен номер, на който трябва да подадат своите данни за доставка в 10 дневен срок. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

    Спечелилите седмични награди, ще бъдат известени чрез СМС съобщение на регистрирания мобилен телефон, както и чрез e-mail съобщение на регистрирания e-mail адрес, на който ще получат телефонен номер, на който трябва да подадат своите данни за доставка в 10 дневен срок. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

    Организаторът умолява всички участници стриктно да проверяват своята пощенска кутия както и „SPAM” (СПАМ) директория за получен от нас имейл!

    Един участник може да направи максимум 3 регистрации на денонощие и 15 регистрации за целия период на промоцията.

    Всеки пореден опит ще бъде считан, като невалидна регистрация.

    Един участник може да спечели само по ЕДИН брой награда от вид.


    Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелилите. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, последните ще получат SMS или обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 работни дни. след получаването на SMS или обаждането Непотърсени награди в този срок, няма да бъдат раздавани и ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара