Спечелете 6 хамака, 6 басейна, 6 сенника и 30 комплекта продукти Бочко


Краен срок - 6 юни 2016

Участието в Играта се реализира чрез:

Попълване на регистрационна форма. Желаещият да участва в Играта трябва да попълни данните в регистрационната форма, маркирайки Съгласен/а съм с Общите правила. Всеки Участник трябва да се увери, че участва в Играта със своето истинско име, което следва да удостовери с представяне на лична карта, в случай, че е спечелил една от наградите.

Печелившите Участници се определят на лотариен принцип. Томболата се провежда на 25.05 и на 08.06.2016 г.

Наградите, които ще бъдат раздавани по време на играта са следните:

    6 хамака;
    6 сенника с UV защита;
    6 детски център басейн с фонтан и сенник Intex;
    30 комплекта продукти Бочко – Слънцезащитно мляко SPF 30 150мл, Лосион против ухапване от насекоми 150мл и Крем за тяло Лавандула 150мл.

Наградите ще бъдат телени на два пъти и за всяко теглене ще бъдат раздадени равни части от наградите.

Наградите ще бъдат раздадени на лотариен принцип сред участниците регистрирали се на страницата през периода на Играта. При отказ на титулярите да получат награда за печеливш се счита следващия резервен участник.

Всеки Участник, за който са налице условията, описани в ЧАСТ 5 и 6 от настоящите Официални правила, участва за награда.

Един Участник в Играта може да спечели само една награда.

Награда от Играта не може да бъде заменяна с друга и няма паричен еквивалент.

Тегленето на наградите ще се извърши автоматично чрез специализиран софтуер, който ще разбърка уникалните идентификационни номера на Участниците.

След изтеглянето на печелившия Участник ще бъдат изтеглени и 2 резервни печеливши Участника. Всеки от резервните печеливши Участници по тази точка може да замести титулярния печеливш Участник, при условие, че същият не може да бъде открит и/или да получи наградата в съответствие с изискванията на тези правила и/или при изтеглянето на повече от един уникални идентификационни номера на един и същи титуляр.

В томболата на 25.05 участват само участниците, които са се регистрирали в периода 12.05 – 22.05. В томболата на 08.06 участват само участниците, които са се регистрирали в периода 23.05 – 06.06.

За получаване на наградата с печелившите ще се свърже представител на Организатора. Ако участникът не бъде открит в рамките на 2 работни дни на посочените от него координати /телефонен номер/ или не отговаря на някое от условията в играта, награда не се предоставя.

Наградите се изпращат по куриер за сметка на организаторът, като печелившите не дължат нищо за получаването им.

Наградите се изпращат в срок до 20 работни дни след потвърждение на необходимата идентификационна информация от получателите.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара