Спечелете страхотния комплект от линията Lakme Bio Argan


Краен срок - 18 май 2016

Включeте се в играта на Lakme и спечелете страхотния комплект от линията Lakme Bio Argan.
Запознайте се със серията и напишете в коментар кои са активните съставки в продуктите и какви ползи носят на косата. Късметлията ще бъде избран на случаен принцип и обявен в настоящата тема на 18.05.2016 г.

Линията, която сложи край на цъфтежа

Вдъхновени от силата на едно от най-ценните масла в природата и водени от любовта към здравата коса, Lakme добавиха още два диаманта към колекцията със 100% биоарган.

Шампоанът, който спира цъфтежа и накъсването на косата – Lakme Bio Argan!
Изключително нежен и внимателен към всеки косъм. Без сулфати и парабени, но за сметка на това богат на арган, натурален бетаин и ледникова вода от Цермат. Той насища косата с нужната хидратация, за да подобри нейната еластичност и да сведе до минимум накъсването.
Шампоанът Lakme Bio Argan предпазва косата от дехидратация, накъсване и защитава цвета от избледняване. Почиства нежно, без да утежнява фините и слаби коси, и улеснява оформянето. В резултат косата е здрава, блестяща, еластична и мека.

Маската, която спира цъфтежа и накъсването на косата – Lakme Bio Argan!
Богата текстура, събрала в себе си мощните възстановяващи свойства на аргана и серамидите. Тя слага край на цъфтежа и полага началото на здравата, изпълнена с живот коса.
Обогатена със 100% биоарганово олио, маската Lakme Bio Argan е достатъчно интензивна за плътните, сухи коси и същевременно нежна и деликатна към тънките и чувствителни. Хидратира и подхранва в дълбочина и възвръща блясъка, мекотата и еластичността на косата. Предпазва я от агресивното въздействие на околната среда, правейки я по-силна и устойчива на накъсване.

Течно злато за косата – аргановото олио Lakme Bio Argan!
С нежното си докосване то е финалният щрих, нужен на всяка коса, за да разкрие естествената си красота и блясък. Леката му текстура се абсорбира моментално от косъма, без да утежнява. Богато на Омега-6 и витамин Е, олиото хидратира в дълбочина, възстановява цъфналите краища, придава блясък и копринена мекота. Подходящ за всички типове коса – от тънки и крехки до плътни, сухи и изтощени.

Събрани заедно, те превръщат косата ви в това, което искате да бъде – силна, блестяща, жива и кадифена на допир. 

Lakme Bio Argan – новата грижа, за която косата ви копнее!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара