Предизвикай звездите и спечели един от 10-те Квадракоптера с камера


Краен срок - 10 юни 2016

Продуктите, които дават възможност за участие в Промоцията са със следните търговски марки и опаковки:
- продукти с търговка марка 5
- опаковки от 12 ленти със следните вкусове: Electro, Cobalt, Turbulence, Celsius
5 GUM e запазенa търговскa маркa на Wrigley Jr. Company.

За да се включи в Играта и да участва за спечелването на някоя от наградите, всеки потребител трябва:

1. Да се регистрира на сайта www.5-gum.bg/videos
2. Да заснеме и качи видео на страницата на Играта – www.5-gum.bg/videos в периода на Играта.
3. Видеото може да бъде качено в една от трите секции на сайта – Дарина, Павел или Рафи. Всяко видео може да бъде качено само веднъж в една от посочените 3 секции
4. Всяко видео, което участва в Играта, трябва да съдържа:
4.1 Опаковка 5GUM
4.2 Изтегленa провокация – „истина” или „предизвикателство”
4.3 Показване на съответната провокация и прочитането/изказването й
4.4 Изпълнение на истината или предизвикателството, заснето в клип.

Всеки клип преминава през предварително администраторско одобрение, преди да бъде качен на сайта. Няма да бъдат допускани клипове с некоректно, обидно, нецензурно съдържание или лъжлива информация или рекламиращи продукти и услуги под всякаква форма, както и всяка друга информация, която противоречи на закона и добрите нрави. Ако каченият клип отговаря на всички изисквания, описани по-горе, той влиза в галерията на Играта и в тегленето на наградите.

С качването на клипа потребителят се съгласява с Условията на играта и с това клипът да бъде гледан или споделян от други потребители. Всеки клип може да се гледа от всички потребители на страницата на конкурса. Видеото на всеки потребител ще бъде качено автоматично на сайта в създадена за целта галерия на http://5-gum.bg/videos. Посетителите на сайта могат свободно да разглеждат всички видеа. С публикуването на видео потребителят се съгласява неговото видео да бъде представено в галерията на сайта http://5-gum.bg/videos, както и да участва в рекламни и промоционални кампании на Организатора, за което на участника не се дължи възнаграждение.

В Играта ще бъдат разпределени общо 10 броя Квадракоптер с камера, които ще бъдат изтеглени след края на играта.

Наградите ще бъдат изпратени до печелившите участници в срок от 30 календарни дни след края на Играта чрез куриер на посочения от печелившия адрес. При получаване на наградата участникът трябва да подпише декларация за получаване, която ще му бъде предоставена от куриера на място.

Разпределението на наградите се извършва на принципа на случаен избор с използването на специална компютърна програма. Организаторът няма да използва тази програма или каквито и да е други процедури и алгоритми по начин, който позволява да се предопредели резултатът от проведеното случайно разпределение на наградите.

Наградите се теглят в определен ред, на случаен принцип, сред всички участници, качили клип, който е минал одобрение от началото на Играта до съответния краен срок за участие в съответното теглене, посочен в таблицата по-долу. Разпределението на наградите е както следва:

Участниците, спечелили награда, ще бъдат публикувани в подстраница „Печеливши” с името, с което са регистрирани и ще бъдат информирани за това с имейл, изпратен на адреса, с който са се регистрирали.

Всеки печеливш ще получи имейл за връзка до 5 работни дни след тегленето, за да предостави необходимата информация за получаване/реализиране на наградата. В рамките на 5 работни дни той трябва да върне на същия имейл info@5-gum.bg следната информация: име, презиме и фамилия, рождена дата, телефон и адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара