Спечелете едноседмичен круиз в Средиземно море


Краен срок - 30 юни 2016

Целта на провеждането на Играта е популяризиране на марката Даскал на „Даскал България ” АД. В рамките на Играта някои от Участниците ще имат възможността да спечелят Голяма награда (посочени по-долу), а други участници ще имат възможност да спечелят по-малки награди (наричани по-надолу „Малки награди”).

За да участва в играта, участникът трябва да направи забавно видео на тема “даскал”, “училище” или друга тема, свързана с образованието. Необходимо е да качи видеото в системата на youtube, където ще се генерира линк за връзка към видеото. Може да използва и чуждо забавно видео като поема отговорността за използването му пред истинския му автор. Организаторът на играта не носи отговорност за действията на Участниците. Участникът регистрира линка на видеото в Играта. За целта той се съгласява играта да вземе неговото име, имейл и снимка. Те са необходими за обратна връзка с него, както и за механизма на играта. За видеата може да се гласува.

Видеото трябва да отговаря на добрия тон.

Организаторът не носи отговорност, ако видеото бъде премахнато от системата на youtube. В този случай, участникът губи правото си за участие.

Видеото с най-много гласове печели голямата награда – Едноседмичен круиз в Средиземно море. Малките награди включват рекламни тениски и шапки. Те ще бъдат раздадени на десетимата участника с най-много гласове след големия победител.

Освен в приложението, всички спечелили ще бъдат известени лично и на email адреса, с който са се регистрирали в играта

Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес, чрез куриер до 45 работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка.

Организаторът ще изпрати до всеки Участник, спечелил награда, съобщение на посочения от Участника при регистрацията е-mail. След изпращане на съобщението, спечелилите трябва да се свържат с Организатора в 20-дневен срок, на посочения в съобщението e-mail и да предоставят поисканата информация за контакт, за да се уточни как и къде ще получат наградата си.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара