Спечелете всяка седмица книгата „Вечно млади“ на д-р Никълъс Перикон


Краен срок - 13 юни 2016

Всяка седмица Организаторът на Играта ще публикува на своята Facebook страницата въпроси, свързани с участието на CredoWeb във филма „Откраднат живот“. Въпросите ще са общо 10.

Отговорът трябва да се посочва като коментар под съответния пост. Потребителите имат право да посочат своя отговор до 23:59 ч. в неделя на същата седмица, в която е зададен съответният въпрос. Ще има по един печеливш  на всеки въпрос /общо 10 победителя/, като победителят  ще бъде определян на случаен принцип чрез жребий всеки  понеделник на седмицата, следваща тази, в която са зададени въпросите. Коментари, които не съдържат  съдържание, съответстващо на въпросите,  не участват в томболата за наградите.

Всеки Участник има право на неограничен брой участия в Играта.

Всяка седмица  на томболен принцип чрез специален софтуер ще бъдат теглени толкова  награди, колкото въпроси са зададени предходната седмица. Наградата е книгата „Вечно млади“ на д-р  Никълъс Перикон, издателство Intense. Тегленето и обявяването на печелившите ще се извършва всеки понеделник в рамките на Играта.

Печелившият участник, получил лично съобщение от CredoWeb.bg, че печели, трябва да отговори в срок до 10 (десет) календарни дни, считано от датата, на която му е изпратено съобщение, в отговор на което трябва да подаде своите данни за доставка на наградата (три имена, адрес за доставка и телефон за връзка).

Наградата се изпраща по куриер на посочения адрес до 30 работни дни от датата на получаване на данните за доставката, като разходите са за сметка на Организатора. Наградата се получава само срещу представяне на документ за самоличност.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара