Спечелете камера POPCam H3 FullHD 60fps и 30 кошници с продукти от Lidl


Краен срок - 6 юни 2016

За да се включи в Играта, всяко физическо лице, което отговаря на условията по т. 4 по-горе ("Участник"), трябва да отвори приложението Viber на своя телефон и да изпълни посочените по-долу стъпки:

Да добави във Viber абоната „Лидл България“ с телефонен номер 0876 07 05 75.

Да пише на абоната „Лидл България“ в рамките на срока на съответното предизвикателство съгласно т.7, че се включва в Играта и очаква предизвикателството (в свободен текст).

След като абонатът „Лидл България“ му изпрати в текстови вид предизвикателството (посредством Viber на номера, от който съответният Участник е започнал комуникацията с абоната „Лидл България“), Участникът може да продължи участието си, като го изпълни и го изпрати в същата комуникация под формата на снимка или видео в рамките на срока на съответното предизвикателство съгласно т.7. Едно участие в Играта се приема за валидно само ако Организаторът е одобрил изпратените от Участника снимка или видео. В такъв случай Участникът получава съобщение във Viber от абоната „Лидл България“, че съдържанието е одобрено. Участникът е осведомен също така и когато според Организатора съдържанието на някой от материалите нарушава права и/или е нецензурно/обидно/недопустимо (по преценка на Организатора). В такъв случай Участникът получава съобщение във Viber от абоната „Лидл България“, че съдържанието не е одобрено и няма да бъде допуснато до участие в томбола за награди в края на периода на съответното предизвикателство.

В рамките на Периода на Играта ще има общо 3 (три) предизвикателства, както следва: Предизвикателство 1 (в периода 09:00 ч. на 16.05.2016 г. – 23:59 ч. на 22.05.2016 г. ); Предизвикателство 2 (в периода 00:00 ч. на 23.05.2016 г – 23:59 ч. на 29.05.2016 г. ) и Предизвикателство 3 (в периода 00:00 ч. на 30.05.2016 г. – 23:59 ч. на 06.06.2016 г.).

Един Участник (телефонен номер във Viber) може да участва само веднъж за всяко от трите предизвикателства. Второ/последващо участие на един Участник (телефонен номер във Viber) за едно и също предизвикателство няма да бъде одобрено от Организатора. 

Участниците, които са изпълнили условията на Раздел II от настоящите Общи условия, могат да спечелят една от общо 10 броя награди за всяко предизвикателство, както следва:
-    Първо предизвикателство: 10 х кошници с колбаси Pikok с кухненски принадлежности (ножове, дъска) и червено вино, с обща стойност 50 лв;
-    Второ предизвикателство: 10 х кошници с деликатеси Pikok и Dulanо с плато за храна, бяло вино и аранжимент от зеленчуци, с обща стойност до 50 лв;
-    Трето предизвикателство: 10 х кошници със сухи мезета Pikok и сирена, комплект ножчета за рязане на мезета и сирена и червено вино, с обща стойност 50 лв.

Печелившите Участници ще бъдат изтеглени на произволен принцип като томболите ще се проведат както следва:
- за Предизвикателство 1: на 23.05.2016 г.
- за Предизвикателство 2: на 30.05.2016 г.
- за Предизвикателство 3: на 07.06.2016 г.

Всички участници, които са изпълнили условията на Раздел II от настоящите Общи условия за поне едно предизвикателство, имат право да участват в тегленето за голямата награда камера POPCam H3 FullHD 60fps. Участниците и в трите предизвикателства участват в томболата и с трите си участия и имат по-голям шанс да спечелят голямата награда. Томболата за голямата награда ще се проведе на 07.06.2016 г.

Всеки Участник има право да получи само една награда за всяко отделно предизвикателство. Участник, спечелил награда за дадено предизвикателство,  участва  в томболите и за следващите предизвикателства (ако е участвал в тях в съответствие с Раздел II), както и в томболата за спечелването на голямата награда.

Спечелилите Участници (т.е. име/псевдоним и профилна снимка на спечелил Участник (ако има такава), посочени на техния Viber профил, с който са участвали в Играта, както и телефонен номер със закрити последни 3 цифри) ще бъдат публикувани  в деня на провеждане на съответната томбола (съгласно т.10 – за трите предизвикателства и т.11 – за голямата награда) на уеб страницата на Играта: lidl.bg/challenges в раздел "Победители" и ще бъдат известени индивидуално в същата комуникация, в която са изпратили съдържанието, което е спечелило (т.е. посредством Viber).

Всеки печеливш Участник трябва да отговори на съобщението на Организатора във Viber, в срок до 5 работни дни от датата на известието по т. 13, посочвайки следните свои собствени лични данни: три имена, телефон и пощенски адрес за доставка.

Организаторът изпраща наградата на посочения от печелившия Участник адрес с куриер в срок до 10 (десет) работни дни от получаване на съобщението по т.14. Разходите във връзка с доставката са за сметка на Организатора.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара